Реклама / Ads
13| 5635 |09.03.2018 НОВИНИ

Нинова: Изказването на Дол разделя българското общество

.
Корнелия Нинова
Изказването на г-н Дол е абсолютно неприемливо. То разделя българското общество и показва незачитане на близо един милион българи, подкрепили ”БСП за България” на последните парламентарни избори, написа във Фейсбук лидерът на социалистите Корнелия Нинова.
 

Г-н Дол, не завиждаме на ГЕРБ, че сме най-бедната и най-корумпираната страна в Европа, под вещото ръководство, вече осем години, на Вашия приятел Бойко. Тревожим се от тези факти. И искаме тази оценка, дадена от ваши авторитетни източници, да се промени, както и да се промени стандартът на живот на нашите сънародници. Приемаме като тъжна шега думите Ви, че българските села се развиват непрекъснато. Отдаваме ги на това, че Вие не сте виждали българско село. Радваме се, че българският министър-председател е "най-успешният шеф в Европа" и вече е задминал г-жа Меркел и Г-н Макрон, но се питаме защо лидери от Вашето политическо семейство не го оценяват подобаващо и не ни желаят в Шенген и Еврозоната заради корупцията в управлението на този "успешен" премиер.

 

Не чухме и оценката Ви за това, че ГЕРБ оттеглиха Истанбулската конвенция, на която толкова държите. Дали това не стана и под натиска на българските социалисти, които според Вас не съществуват заедно със 70 процента от българите. Г-н Дол, казвате, че "успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек". Надявам се, че в това - “всеки човек”, включвате и онези хиляди българи, които всяка седмица протестират на улиците на България срещу правителството. По техните думи успехът на страната ни минава през оставката на Борисов.

 

Г-н Дол, винаги сте добре дошли в България. Ние сме гостоприемен народ, но сме и народ с достойнство. Не ни лепете етикети, не ни поучавайте и не забравяйте, че българският народ няма началници.Той има партньори в Европа, защото е равноправен на другите европейски народи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5695 |03.03.2018 Нинова: Свободата е необходимост и в настоящето . 2| 5630 |01.03.2018 Нинова: Борисов е в основата на сделката с ЧЕЗ . 2| 5338 |27.02.2018 Нинова: Комисия в НС и прокуратурата да разгледат сделката за ЧЕЗ . 7| 6280 |20.02.2018 Нинова: Борисов лъже, че е оттеглил Истанбулската конвенция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads