Реклама / Ads
10| 5618 |22.05.2019 НОВИНИ

Нинова: Използва се МВР за всяване на страх, не вярвам и минута на КПКОНПИ

.
Корнелия Нинова
Стефан Данаилов е най-добрия политик. Гордея се със сина си, той стана един от най-добрите математици. Порокът ми е, че пуша. За последно се разплаках, когато почина татко. 2 500 лева е месечния ми доход. Живея със съпруга си и много цветя около нас. Трябва да има път за младите. На тях симпатизирам. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинов по НТВ.
 

Борисов се притеснява от загуба. Имаме информация, че има натиск и всяване на страх. Използва се МВР за всяване на страх и проверка на търговски проверки. Сигналите са от цялата страна от хората. Днес ще огласим тази информация. БСП иска да спечели тези избори. Работим, за да спечелим. Има разлика между европейски морален стандарт и герберския. В Австрия премиерът поиска предсрочни избори за една оставка. Тук има седем оставки. Прикриват се следите. Има пропаст между единият вид морал и между другия. Победата на тези избори е много по-голяма.






Ние сме най-бедната и корумпирана страна. Вчера комисарката за правосъдието Вера Юрова е опровергала Борисов, че няма да ни свалят механизма за наблюдение и няма да ни приемат в Шенген, както обеща Юнкер. Какво искаш-дали да градиш пътища, които на другия ден пропадат, или да помогнеш на младите семейства?!  

 

Твърдо решение сме да се разграничим от това статукво. Не вярвам нито минута на КПКОНПИ. Не може Цветанов да назначи Пламен Георгиев и после той да го проверява за асансьора. Председателят и зам.-председателят после да проверяват имотите на властта. Нося документи, от които е видно, че ГЕРБ са гласували против Кьовеши. Казвам го, понеже вчера ме обвиниха, че говоря фалшиви новини. Европейската прокуратура с Кьовеши е начин на справедливост. Наши евродепутати не са участвали в гласуването. Не са били против.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4693 |21.05.2019 Румънски граничари използваха оръжие срещу турски риболовен кораб . 8| 4472 |14.05.2019 Нинова: Двоен стандарт при уволненията на министри на Борисов и министри на Пеевски . 13| 7049 |12.05.2019 Корнелия Нинова: Задкулисието назначи Порожанов и Борисов е зависим от него . 1| 4259 |10.05.2019 ЦИК: Борисов не е използвал държавен ресурс за предизборна кампания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads