Реклама / Ads
9| 4919 |26.01.2017 НОВИНИ

Нинова: Обвинението ”мадам Лъжа” е бягство от аргументи

.
Корнелия Нинова
Обвинението ”мадам Лъжа” е бягство от аргументи. Ние искаме разговор с аргументи. Няма как да седнем на една маса с ГЕРБ. Ние ще помагаме на хора с ниски доходи - млади семейства. На млади работещи семейства да им се намалява данъка. Голямата ни цел е 8 млн българи и никой да не е беден от тях. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.
 
Доход от 10 000 лева на месец ще бъде облаган с 20 % данък, а средната заплата ще се облага с 10%, каза още тя пред БНТ.

Започна предизборната кампания с разпускането на парламента. Даже преди 2 седмици още започнахме публичните обсъждания на нашата платформа в различните сектори. Искаме да направим реалистична програма. И са опрощавани лихви, и сме увеличавали пенсиите, знаем как се прави. Разумна реалистична правена в миналото и с нови предложения, това е нашата програма. Чух тежки обвинения, че това е повече социализъм. Планът Юнкер социалистически ли е, минало забравено ли е - то е същото - дясна мярка и се прави в Европа. Нашият е същия проект, само че пренесен на национално равнище, коментира Нинова.

Ние искаме разговор с аргументи. Няма как да седнем на една маса с ГЕРБ. Агресивният тон в българско общество не е най-доброто, което допускаме, но няма как да управляваме с ГЕРБ. Така Нинова коментира възможността за управление с ГЕРБ. След тази реформа в здравеопазването, почувствах ли се хората добре, ние политически няма да си променим позицията - но са важни хората. Мисля че е дошло време, БСП да управлява. Тази вълна продължава след избора на ген. Радев. Имаме равна подкрепа с тази на ГЕРБ. БСП е готово за управление. БСП издигна човек като ген. Радев - това е началото на промяната. Ние сме правили грешки и няма да ги повторим. Непрозрачни коалиции, която сме правили, това са ни грешките, каза още Нинова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4731 |26.01.2017 Корнелия Нинова: В 44-то НС ще има правила, възмездие и справедливост . 6| 4675 |25.01.2017 Нинова: Този парламент взе неразумни за България решения . 3| 3847 |24.01.2017 Марин Марковски: Обвинението срещу Дянков е за сделка . 3| 4130 |24.01.2017 Корнелия Нинова: Години говорим за децентрализация. Да я направим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads