Реклама / Ads
5| 6100 |08.11.2016 НОВИНИ

Нинова: Печелим балотажа и тръгваме към избори

.
Корнелия Нинова
Готови сме за предсрочни избори, не се притесняваме от тях. Печелим президентските избори и след това говорим за другото, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.
 
За нас е по-важен втория тур на президентските избори, едва след това ще заявим позицията си по отношение на оставката на кабинета. Не сме променили отношението си към политиките на правителството, каз още тя.

Ако Борисов загуби, да вземе решението и да си изпълни обещанието. Той си противоречи, когато не му е изгодно, добави тя. По думите на Нинова пред bTV БСП са проявили мъдростта да издигат кандидат, който да обедини хората. „Той не е толкова ярко партийно оцветен и е родолюбец и българин."

Не сме водили разговори с ДПС за първия тур, няма да водим и за втория. Няма да търсим подкрепа на политически лидери и партийни централи, ще търсим подкрепата само а народа си, обеща Корнелия Нинова.

Според лидерът на опозицията управляващите са направили една много голяма грешка - не чуха гласа на народа си на референдума. „Вместо това се изля злоба и се вся страх, че ще има нестабилност в страната, ако загубят“. Нинова прогнозира, че ако партиите не се променят това ще бъде фатално.

Тя разкритикува кандидатът на ГЕРБ. Цачева дели народа си и не може да представлява нацията. Тя дели народа на БСП и всички останали. Тя показа, че е партиен кандидат. От това следва, че тя ще наложи вето на всеки закон, внесен от БСП, защото според нея партията нарушава принципите на тази държава. Не можеш да идваш от средите на БСП, а да се отричаш от това. Така ще се отречеш и от страната си. Трябва да водиш последователна политика, обърна се тя към опонентите си. Нинова изтъкна фактът, че и много българи в чужбина са предпочели техния кандидат, което показвало, че българите са видели в негово лице своя президент.

Тя коментира и думите на военния министър Ненчев за ген. Радев. Според нея един недостоен министър критикува един достоен генерал.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3737 |06.11.2016 Нинова: Мечтата ми не е да стана премиер . 2| 3865 |06.11.2016 Огнян Минчев: За балотажа ще има пазарлъци . 1| 3810 |06.11.2016 Райчев: Патриотите ще решат балотажа . 1| 3593 |06.11.2016 Марешки: Няма да подкрепя никого на балотажа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads