Реклама / Ads
33| 6832 |20.05.2013 НОВИНИ

Номинираха Радан Кънев за председател на ДСБ

.
Радан Кънев Източник: Булфото
Радан Кънев е номинацията на досегашното ръководство за нов лидер на ДСБ. Това съобщи подалият оставка Иван Костов. Окончателният избор ще се проведе на 23 юни на събрание на ДСБ.
 

Костов обясни, че се е провело разширено заседание на партията. По думите му имало и други номинирани, но след таен вот единодушно е избрана номинацията на Кънев. Това е най-бързо израсналия и най-обещаващия млад политик, обясни Иван Костов.

Костов поясни, че преди това е питал кой би поел съдбата на ДСБ и Кънев е заявил своята готовност.

поред него Кънев може да понесе товара на една политическа кауза. Той има силна визия за бъдещето, доволен е Иван Костов. По думите му Радан Кънев ще разчита на всички симпатизанти на ДСБ.

Моята задача като кандидат е да спечеля доверието на партията, заяви и Радан Кънев на свой ред. Според него партията трябва да остане единна. Моментът е труден и няма да става по-лесен, убеден е Радан Кънев.

Кънев подчерта, че няма да се допусне да се изостави доверието на хората, вярващи в тъмносинята идея, предаде news.bg. Той се обяви за консолидация на ДСБ. Предизвикателства пред партията остават въпросите за монополите, мафията и лошото управление.

Всички, които днес са в НС са зависими от монополите, смята Радан Кънев. Извън парламента, според него, са хората, които са дали решения на проблемите с монополите. Номинираният за лидер се опасява от засилване на тенденциите за трайно овълчване на политиката.

Кънев предлага организационно оздравяване на партията, която според него е в най-трудното си състояние. Държим на платформата на модерната десница, изтъкна Кънев. Много хора чуха посланията ни, много хора ни харесаха, но не можаха да ни харесат, посочи той.

Докато другите водят мафиотска война, ДСБ, по думите му, ще решава проблемите на хората. Номинираният за лидер на тъмносините обеща да консолидира десницата.

Не съм се уморил от политиката, ще помагам с каквото мога и от сърце, заяви Иван Костов и подчерта, че вярва на хората, които застават начело на партията след него.

Илко Семерджиев, Светослав Малинов, Петър Москов, Атанас Атанасов са били сред номинираните за лидер на ДСБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5444 |13.05.2013 Радан Кънев, достойно: Ще дам оставка като зам.-председател на ДСБ . 11| 7966 |09.07.2012 "Страданието у Яворов" отприщи кандидат-студентското страдание днес . 32| 5862 |17.01.2012 Кр. Кънев: И селски пъдар не би допуснал заподозрян да се самоубие . 16| 5279 |03.08.2011 Валя Балканска и Велко Кънев с пенсии за заслуги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads