Реклама / Ads
29| 8045 |02.02.2013 НОВИНИ

От Нова отвръщат на удара. Пожелаха на Карбовски: Успех!

.
Ръководството на Нова телевизия реагира мигновено на новината за напускането на Мартин Карбовски. От отдел "Връзки с обществеността" разпространиха писмо, в което разкриват, че водещият бил обвързан до лятото на 2014 година и постъпката му била некоректна и неетична.
 

По повод изявленията на Мартин Карбовски, бихме искали да ви уведомим за следното:

Мартин Карбовски информира Силва Зурлева, член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп, за решението си да напусне Нова ТВ и за това, че в четвъртък (31 януари) е подписал договор с друга телевизия.

Нова Броудкастинг Груп счита тази постъпка за некоректна и неетична, тъй като Нова ТВ има сключен договор за производството и излъчването на предаванията „Отечествен фронт” и „Карбовски Директно” с водещ Мартин Карбовски до юли 2014 г.

Поведението на водещия, както и неговите решения са изненадващи за Нова ТВ и Тeлеман, тъй като в последните няколко седмици се водиха преговори между двете страни за удължаване на съществуващите договори и производството на нови проекти.

Продуцентска къща „Телеман” и екипа, който стои зад създаването на предаванията „Карбовски Директно” и „Отечествен фронт”, остават в Нова ТВ. В ефира на медиата ще продължи да се излъчва и предаването „Горещо” с водещ Венета Райкова, която работи активно по подготовката на нов проект, който ще тръгне скоро в ефира на телевизията. Много скоро Нова ТВ ще обяви плановете си за програмно съдържание в съботния следобед.

Ръководството на Нова Броудкастинг Груп пожелава на Мартин Карбовски успех в новите начинания и му благодари за времето в Нова ТВ.

Нова Броудкастинг Груп

Очаква се идния вторник Мартин Карбовски да обяви официално присъединяването си към екипа на TV7, съобщава Блиц. Вместо от него днес "Отечествен фронт" ще се води от Нина Александрова, която беше част от екипа му в последните няколко години.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 8099 |02.02.2013 Карбовски: Чао, Нова! . 49| 8598 |01.02.2013 На Р. Овчаров и К. Нинова не им пукало от Яне Янев . 26| 12523 |26.01.2013 Нешка Робева шокира със скандални тайни за Бианка Панова . 13| 4780 |21.01.2013 Нова трагедия: Четири трупа намерени в апартамент в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads