Реклама / Ads
11| 7060 |02.04.2014 НОВИНИ

Обявиха състава на предизборния щаб на ББЦ във Варна

.
На една маса седнаха Павел Димитров, Георги Ковачев, Веселин Райчев, Светослав Трайков, доц. Христо Бозов, Живко Костадинов и Младен Станев
 

 Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков представи официално ръководството на предизборния щаб на "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" във Варна. Председател на щаба ще бъде Георги Ковачев, който се присъедини към ББЦ заедно със сериозен поток от дясноцентристи. В щаба са също напусналият НДСВ Веселин Райчев, който вече работи по създаването на областните структури на ББЦ, както и Светослав Трайков.

 Доц. Христо Бозов пък ще има контролиращи функции на варненския предизборен щаб. От коалиционните партньори са излъчени Живко Костадинов от ВМРО и Младен Станев от земеделците, а в рамките на днешния ден и "Гергьовден" ще посочат свой представител в щаба. Журналистът Милена Кръстева поема PR-а на предизборния щаб в морската столица. Ще има и няколко административни секретари, сред които Роза Димитрова, която е работила дълги години за успешните предизборни кампании на ГЕРБ.

 Гледам на тези хора като на личности и професионалисти. Не смятам, че е срамно това, че са били в други партии. Аз самият съм бил активен член на СДС и един от най-големите поддръжници на ГЕРБ, за което си платих цената и се извинявах къде ли не. Но както казвам и на хората - не се срамувайте, че сте гласували за една партия, вие нямате вина, вие сте дали доверие. Ако някой се е провалил, то е този, който е взимал решенията, а не тези, които от сърце са подкрепяли проекта и са дали всичко от себе си за него, подчерта Бареков.

 Той съобщи, че е провел сериозни разговори с общинските съветници Марио Шиваров и Марина Карапетян, които ще работят в Общинския съвет на Варна като представители на гражданското общество. "Те няма да бъдат нито част от управляващите, нито от опозицията. Всеки инвалид, всяка майка, всеки представител на академичната общност ще има врата към Общинския съвет, те ще повдигнат техните въпроси", обясни Бареков.

 Залогът на предстоящите евроизбори е "за" или "против" нас. Това са много прости избори – за "България без цензура" или против "България без цензура". Друг избор няма. На 25 май или всички сме победители заедно с българския народ, или излизаме от политиката. Ако ние имаме евродепутат, това ще означава че българският народ се е произнесъл за нас, каза лидерът на "България без цензура".

 "Статуквото е много силно. Има три партии, които са полудели на тема избори, но ББЦ ще им обърка сметките. Ако влезем в Европарламента "България без цензура" ще бъде големият победител, подчерта Бареков.

 Той обясни, че целта е 25 хиляди гласа във Варна и областта, което би превърнало коалицията в първа политическа сила. Градовете, в които стоим най-добре, са Варна и Пловдив. Уважавам всеки глас – и на българина, и на рома, и на евреина, и на човека със средно образование, и на този с висше образование, подчерта лидерът на "България без цензура" и допълни, че ББЦ е единствената голяма партия на тези избори, която пари за гласове няма да дава.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5655 |31.03.2014 Цветанов пак начело на предизборния щаб на ГЕРБ . 5| 5179 |07.03.2014 Леви и десни депутати се обявиха против идеята полицаи да работят на 2 места . 35| 5618 |15.01.2014 Цецка Цачева: Защо Цветанов да не оглави предизборния щаб? . 39| 5830 |17.12.2013 Обявиха Бисеров за общодържавно издирване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads