Реклама / Ads
24| 8674 |31.08.2014 НОВИНИ

Очевидец: Пребитите полицаи в Слънчев бряг са трима и си го заслужиха

.
На 28 август пресцентърът на МВР съобщи за двама нападнати полицаи в алеята покрай хотел „Кубан“. Според очевидец обаче нападнатите са трима служители от столичното РПУ, които са били командировани да опазват обществения ред и да следят за нередности през сезона в летния курорт, съобщи "Флагман".
 
Според официалната сводка, двама полицаи са се разхождали по алеята около 5:00 часа сутринта, имало е и туристи. Тогава са били нападнати полицаите. Те не били по това време на смяна и са били припознати за туристи. Нападателите били 4-5 непознати лица, които са искали да ги оберат. Двамата полицаи не са пострадали сериозно, а извършителите се издирват, пише още в сводката.

„Истината е друга и е по-добре да се разбере цялата, отколкото да се води мълчаливо разследване, след което виновни ще излязат не тези, които предизвикаха случилото се – трима полицаи, чиято самоличност упорито се пази", категоричен е управителят на фирма, стопанисваща нощния еротичен клуб „Оксижен“ в Слънчев бряг – Данаил Петков. Според него пострадалите са трима, не двама. "Опитахме да им окажем първа помощ и бяхме свидетели на пиянските изстъпления на тези пазители на реда, особено на двама от тях. Въпреки поведението им, ние ги изтърпяхме докрая в заведението, направихме им 50% отстъпка, защото настояха за намаление чрез показване на полицейска карта", казва още Даниел.

 По думите му няколко минути след това единият от полицаите е проявил явна сексуална агресия спрямо млада жена. Петков е бил в клуба, когато сцената се е разиграла. Полицаите са намерени пребити на 10-15 метра от клуба. Единият от тях е бил в кома до вчера, но вече е стабилизиран. Той е със счупен череп в задната част, състоянието му е тежко, съобщиха от интензивния сектор на МБАЛ-Бургас. Оттам категорично отказват да съобщят самоличността на пострадалия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5271 |22.08.2014 Пак гаф с Главестия: Спецполицаи нахлуха погрешка в дома на енергетик . 19| 7091 |14.08.2014 Фрог научи: Шофьорът убиец на Влади, Ники и Цвети посегнал и на полицаи . 6| 5275 |03.08.2014 Полицаи ще пазят празните къщи от крадци . 5| 4908 |02.08.2014 Заради катастрофите 8000 полицаи вадят на улицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads