Реклама / Ads
10| 4754 |18.02.2014 НОВИНИ

О. Октай: Контактьорите на Доган завършват много зле

.
Осман Октай
При много сложна социална, управленска и политическа криза, винаги на преден план излизат скандални, активни мероприятия, смята бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай.
 

В случая обаче има тревожно заиграване с етнорелигиозната карта, още повече, че това е провокирано активно мероприятие между ДПС и "Атака". Те са като скачени съдове, но търсят начин да докажат на избирателите си, че са различни, каза по БНР Октай.

Според него инцидентът в Пловдив пред джамията и изказването на Хюсеин Хафъзов в петък в пленарната зала не са случайни: В ДПС мълчанието е като в структурите на мафията, там не може да говори никой, ако не му е било разрешено или не е включен в някакъв сценарий поне от десетина години. Самият факт, че бивш представител на Главното мюфтийство излиза на трибуната на парламента, е подготвен сценарий. Второ, самият факт, че той подходи агресивно към народните представители и българското общество, защото те знаеха, че заседанието се излъчва по телевизията, пък и ДПС не се дистанцира и до ден днешен, значи, те са го подготвили, те са търсели този ефект, коментира още Октай по повод изказването на Хафъзов, който обвини ГЕРБ, БСП и "Атака" в дискриминация и "потисничество" и се зарече да агитира на майчин език по време на предизборни кампании и да лежи в затвора за това. 

Бившият заместник-председател на ДПС смята, че дори и Ахмед Доган е бил употребен в полза на ГЕРБ с видеоклипа от село Кочан по време на предизборната агитация от 2005-а година.
 

Доган смята, че е предаден, добави Октай, имайки предвид ръководството на партията, задкулисието, тайните служби, които всъщност Доган е обслужвал през годините на прехода. Хора като Пеевски от 90-те години винаги са използвани като контактьори между задкулисието и властта. И при управлението на ГЕРБ също е бил медиатор. Такива контактьори мога да изброя стотици от времето на прехода, например Красьо Черния. Делян Пеевски вече е осветен като такъв, вече не върши работа на задкулисието и той го осъзнава и неслучайно започва да приказва, за да си спаси кожата. Обикновено такива хора завършват много зле. Не случайно такъв контактьор на Доган, Бог да го прости, Ахмед Емин, умря в сараите. Делян Пеевски сега предупреди всички, които го употребиха и от едната, и от другата страна, че има много сведения и данни. За съжаление, в мръсната игра беше включен и главният прокурор, който според мен вече е дискредитиран.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 63| 6255 |18.02.2014 Радан Кънев: Доган е бизнес лидерът на България . 117| 14337 |15.02.2014 Костов: Няма Делян Пеевски, има Ахмед Доган . 5| 5421 |12.02.2014 Психолози: Октай Енимехмедов не е искал да убива Доган . 43| 7356 |08.02.2014 Борисов: Всички трябва да се поучат от Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads