Реклама / Ads
12| 16524 |20.03.2019 АКТУАЛНО

Октай пред Фрог: Прокурорите няма да разследват Цветанов, всички са в кюпа

.
Осман Октай
Новата придобвика на Цветан Цветанов е ачик огромна далавера, но прокурорите няма да го разследват, защото и те са като него. Продажбата на имота е размяна на кон за кокошка. Става дума за „законна“ за властта сделка. Първо бяха 6-те апартамента, финансирани от тъщата-пенсионерка. Сега в момента сме свидетели на следващата стъпка на скандала. Тя е равнозначна с тази на министъра на финансите Владислав Горанов. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 

Самият факт, че някой предоставя да живее в луксозен апартамент, е също толкова скандално, колкото сделката с новия апартамент на Цветанов. Аналогични са и други сделки на властта като ТЕЦ-Варна, да речем. Никой не се интересува кой плаща разходите на Сараите. Това е модел , присъщ на целия политически елит. Той действа по този начин в съглашателство. Всички са в далаверата.


На небосклона на политическия елит виждаме ограничени и безпардонни хора. Момчетата от „Магурата“ продължават да ни управляват. Те са възпитани на безпардонност. Кметове, прокурори, съдии-всички са в кюпа. Не случайно ни трябва институция „ ала Кьовеши“, която да разследва всички елити. Тези хора отдавна  са загубили човешкия си рефлекс и отношение към другия.





Този политически елит е спокоен, че няма да  бъде разследван за действията си. Той знае, че прокурори и съдии са се облагодетелствали като тях. Разследващите притежават цели комплекси, хотели и т. н. Затова няма как прокурори да разследват други като тях. Огромно е в момента отвращението на българите към управляващите. Хората изобщо не вярват, че изобщо нещо нормално може да се случи у нас. Екшъните с кметовете не топлят хората.

 

Октай коментира и новината, че ГЕРБ и СДС ще се явят заедно на евроизборите: „СДС продадоха каузата преди години. В момента правят най-голямото престъпление , легитимирайки ГЕРБ като правоприемник на СДС. Не случайно Борисов беше толкова доволен, защото сега излиза, че те са единствената легитимна дясна истинска формация на прехода. Отдавна лидерите на СДС започнаха да се самопредлагат за еднодневни кадрови възможности. Искат и те да са в далаверата.

 

Не се изненадвам, че политически формации с едно-религиозен характер, използват разделението  и противопоставянето  на хората. С искането да се признае турско малцинство, Лютви Местан се опитва да привлече внимание предвид престоящите избори. Той знае, че няма шанс на евроизборите, но се надява за бъдещите местни избори.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 20470 |11.03.2019 Само във Фрог: Документ доказва, че ни преметнаха за опростения дълг на Главното мюфтийство . 3| 6694 |06.03.2019 Лозан Панов: Съдиите не трябва да мълчат пред опасността от автокрация . 24| 35782 |05.03.2019 Само във Фрог: Министър и медиен олигарх поискали да „падне“ главата на журналистката Валя Ахчиева . 22| 11038 |03.03.2019 Само във Фрог: И Емил Радев се нареди сред възможните кандидатури за главен прокурор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads