Реклама / Ads
8| 5360 |10.10.2013 НОВИНИ

О. Октай: Всички политици са колективно зависими

.
Осман Октай Източник: Булфото
Кадруването в полза на групировките започнало още при формирането на правителството на НДСВ и ДПС. По-късно някои се почувствали изолирани и се формирали два кръга.
 

Нямам честта и удоволствието да познавам Делян Пеевски. Помня обаче, че при формирането на правителството на НДСВ и ДПС в Съвета за икономическо развитие влезе клуб Възраждане и за пръв път представител на бизнеса влезе да кадрува в коридорите на МС, т.е. тогава започна кадруването в полза на групировките, заяви по БТВ Осман Октай, бивша дясна ръка на Ахмед Доган. По-късно, когато някои се почувстваха изолирани, се формираха два кръга. Неслучайно по-късно по улиците на София бяха убити членове на клуб Възраждане като резултат на борбата кой да надделее. Затова не трябва да се изненадваме как млади момчета са се развили кадрово като подставени лица, смята Октай.

Осман Октай напомни, как преди време е казвал, че ако Доган не подаде оставка, ще го принудят да напусне и точно това станало. 

Проверете кои лица имат кредитни карти и вижте как всеки месец  тези карти се захранват; ключовите фактори се финансират по този начин, съобщи той.

Октай направи прогноза за предсрочни избори - две в едно през месец май. Управляващите ще вземат това решение, виждайки ситуацията в страната. Не може премиерът да бъде преследван от гражданите по всяка улица, смята Октай.

Политиците не могат да признаят кой им е сложил на масата името на Пеевски като шеф на ДАНС, каза още Октай и припомни, че първо Станишев казал, че ДПС е предложило Пеевски, но после Местан размахал пръст, че това не е вярно, а на другия ден след предупреждението на Местан Станишев свил платната и влязъл в тона, повтарян от Местан и от сараите за колективно решение. Дори и в КС има страх, добави Октай. Според него и Бойко Борисов не посмял да коментира това, което се случило в КС. Всички са колективно зависими, заключи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 6256 |02.10.2013 Йордан Цонев към ГЕРБ:Шизофреници ли сте като политици? . 21| 5630 |30.09.2013 Проф. Константинов: Сега всички са за изриване от НС . 25| 7310 |28.09.2013 Октай: Политическите ми убеждения са като на Левски . 18| 5541 |28.09.2013 Румяна Тодорова: Пред здравеопазването всички сме равни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads