Реклама / Ads
47| 46207 |03.06.2020 ИНТЕРВЮ

Осман Октай пред Фрог: Божков знае кой взе парите и ще ни го докаже

.
Хазартният бос Васил Божков много добре знае отговора на зададения от него въпрос „Кой взе парите?. Следващата стъпка е да ни каже. Има и доказателства. Това каза пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай. Ето какво още сподели той по скандалната тема:
 

Г-н Октай, от вчера всички питат като хазартния бос Васил Божков: „Къде са парите?“. Вие знаете ли нещо по този въпрос?

Вчера Божков публикува банкови ордери и попита „Къде са парите?“. Той много добре знае отговора на този въпрос и съм убеден, че разполага с доказателства. Ще видите, че рано или късно ще го публикува.

 

Кой според вас се страхува от този отговор?

Пред вашата медия и друг път съм казвал, че  от всички зависимости на Бойко Борисов,  най-големият му проблем е Владислав Горанов. И затова казвам, че след последните разкрития на Божков, за него няма връщане назад. Той всички управлаващи ги  пържи на бавен огън.






Колко да ги пържи, след като властта излиза с версията, че не му обръщат внимание, защото е обвиняем?

Спокойно. Всички много бързаме с очакваните промени, но така няма да стане. Много хора, които имат претенции, че познават ситуацията и конкретно Божков, въобще не разбират за какво става дума. Те единствено свеждат нещата до посредничеството и политиката.

 

Преди време казахте, че сте се срещали с него. Вероятно имате своите впечатления?

Така е. В този криминален преход, Васил Божков направи една империя. Той имаше една голяма мечта и е  болен по идеята да се създаде музей на тракийската култура. Искаше да остане в историята с този свой проект. Възнамеряваше да създаде най-големия частен музей на Балканите, който впоследствие да подари на държавата. Мечтата му бе  България и София да стане център на тракийската култура. Обикновено такива хора са болни на тази тема. Нито пари ги интересуват, нито семейство. Някой, обаче жестоко се подигра с това. Най-много ритони от тракийската култура има в колекцията на Божков. От това следва, че той няма да се спре само с въпроса къде са парите.

 

Как мислите, че ще действа оттук-насетне?

Следващата стъпка на Божков ще бъде да покаже къде са парите. Няма нужда ние да гадаем. Аз пък искам да задам друг въпрос пред вас: Къде са каките Буруджиева-муруджиева от сутрешните блокове, които анализираха все в полза на Борисов? Не ви ли прави впечатление, че ги няма? Това говори за сериозна паника. Дори в поведението на Недялко /бел. Ред. Недялко Недялков от  агенция ПИК/ има промяна. Много хора се запитаха защо Недялко тръгна да  напада Гешев?






Какво си мислите вие?

И той разбра, че всички са в капана на Пеевски. Изведнъж се почувства като в небрано лозе.  

 

Разговор с Катя Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 19189 |28.05.2020 Биляна Петрова пред Фрог: От мистериозен свидетел Разнованов започва всичко срещу нас. Съдът отказва да го разпита . 30| 14859 |26.05.2020 Албена Белянова пред Фрог: Гешев за пореден път показа, че има и такива, които няма кой да ги накаже . 3| 55784 |20.05.2020 Осман Октай: Най-уязвимото място, от всички зависимости на Борисов, е Горанов . 99| 182041 |12.05.2020 Д-р Георги Тодоров пред Фрог: 76% от хората не могат да хванат COVID-19. Нещата отиват на изуй гащи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads