Реклама / Ads
25| 10322 |09.02.2016 НОВИНИ

Осман Октай: Проблемът е Делян, не Доган

.
Осман Октай
Докато Ахмед Доган действа грубо срещу хора от ДПС, няма как тази партия да изгради нов образ. Докато Делян Пеевски седи на първия ред в парламента и контролира тримата лидери, избрани от Доган, партията няма да бъде желан партньор. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 
Нещата ще си останат същите, докато Доган и Пеевски кадруват, управляват държавата в полза на задкулисието и контролират много фактори. Истината е, че говорителите им трудно ще ни убедят в обратното. Видяхте колко от тези говорители излязоха след като изгониха Местан-Райчевци, Валерия Велева. По едно време се притесних, че не виждам Велислава Дърева, но като се появи, се успокоих. За Димитър Иванов пък да не говорим. Той обиколи за нула време всички студия и обяви Доган за голям патриот и спасител на България от турската инвазия.

След унищожаването на Местан, се прави подготовката за приемлив лидер, млад кадър, но със спасител Доган. За мен проблемът не е Доган , а Делян Пеевски. Дори Борисов каза по времето на Местан, че може да се партнира с ДПС, но докато там е Пеевски, това няма да се случи. Всъщност пиарите на Доган не трябваше да го героизират като патриот. Няма да им свърши рабата и това, че изкараха Местан агент.
Не е случайно, че в медийното пространство изведнъж, след толкова дълго време, се появи Юнал Лютви. Не е случайно, че преди време се появи и един друг човек-Феим Чаушев, с фалшивите имена. Не е случайно и това, че видяхме и двамата по една и съща тема в БНТ при Димитър Цонев.

В случая става дума за съвсем видима пропаганда, която идва от контролиращите ги служби, които се опитват да измият образа на Ахмед Доган и ДПС. Целта е тази партия да се превърне в по-приемлив партньор за бъдещото управление, на когото и да е. Основното, което направи Юнал Лютви е това, което ние, основателите на ДПС разобличаваме. А именно, че ДПС е било подготвено да се закрие и да стане част от ОДС и че мафиотските структури и службите са изкарали ДПС от ОДС, за да контролират управлението на Иван Костов в полза на групировките.

Юнал Лютви говореше като човек, който е присъствал на преговорите с Костов и едва ли не понеже той не им давал места в турските райони, за това те напуснали масата на преговорите. Всъщност от години говоря за тези исторически събития. Доган беше изваден от ОДС. По времето, когато вървеше преврата срещу Жан Виденов в БСП от Николай Добрев и Георги Първанов, при нас /ДПС/ също стана преврат. На конференция в Кърджали от ДПС тогава бяха изхвърлени над 2500 основатели, които бяха прокарали три години по-рано решението за сливане с ОДС. Целта беше с този преврат Доган да вземе еднолично решение за напускане на ОДС.

На Доган непрекъснато му внушават, че той управлява управляващите. Само, че той не можа да управлява Костов и партията му, която взе 137 мандата. Доган, напускайки ОДС, направи Обединение за национално спасение с главен секретар Стоян Денчев, вицепрезидент на Мултигруп, и патрон Царя. Тогава, обаче вкараха 19 мандата и не можаха да контролират управлението на Костов от името на клуб „Възраждане”. Тези хора днес управляват Библиотекарския институт. Единият е Стоян Денчев, а другият Димитър Иванов, когато вече споменах като говорител и защитник на Доган. Тези хора продължават да управляват чрез модела Доган. И днес се опитват да измият този образ на Доган.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4413 |29.01.2016 Джамбазки: Единственото ни наследство от Османската империя е външният клозет . 45| 8858 |18.01.2016 Дянков отсече: Хора от ДС във властта са проблемът на страната . 6| 7941 |22.12.2015 О. Октай: Доган ще смени Местан напролет . 15| 8059 |15.12.2015 Коритаров пред Фрог: Проблемът е в необратимия разпад на РБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads