Реклама / Ads
116| 7751 |20.06.2012 НОВИНИ

Oтец Евгени: Хомосексуалистите са болни, замеряйте ги с камъни

.
Учудва ме, че в България, когато някой цитира евангелието хората не го разбират. Така отец Евгени Янакиев, коментира собствените си думи, в които призова всеки, който се счита за християнин и българин да избере вариант за отпор на гей парада.
 

Замерването с камъни е удачен вариант, смята свещеникът. В студиото на БТВ той цитира и Св. Йоан Златоуст, според който ако човек на площада открито богохулства, някой християнин трябва да отиде и да му удари плесница. Гей парада е богохулство и поругаване на християнската вяра. Ако говорим за някакви права на някого къде са правата на православните християни. Това е дискриминация към мнозинството, убеден е свещеникът.

Според един от организаторите на гей парада Радослав Стоянов е несъстоятелно правата и свободите на хората да бъдат ограничавани при каквито и да са съображения. Слава богу ние сме светска държава, убеден е хомосексуалистът. Той припомни, че на библейски текстове е основано робството в САЩ. Библията е написана от хора в техния културно-исторически контекст.

Сега живеем в 21 век и подобни призиви да се хвърлят камъни е израз на човеконенавист, убеден е Стоянов.
Явно понякога по-твърди мерки са удачни, когато липсват закони в държавата, отговори Отец Евгени. Когато няма закон човек гледа да се оправи по някакъв начин. Демокрацията не е права на малцинствата. Той потвърди че смята че гейовете са психично болни. Той се позова на учебници по психология, в които хомосексуализмът е психическо разстройство. Това е опасна зараза като крастата и трябва да се лекува.

Хомосексуалността беше извадена през 1990г. от списъка на заболяванията, контрира Стоянов. Според свещеникът обаче хомосексуализмът е прелюдия към педофилията. 80% от педофилите са хомосексуалисти, може би тези хора ще нападнат децата и ще направят нещо ужасно, опасява е отец Евгени.

Нелепо е приравняването на хомосексуализма и педофилията бъркате сексуалния нагон към пол и към възраст, отговори Стоянов, който е завършил психология. Това обаче още повече ядоса свещеника, който заяви в прав текст, че здравият разум отсъства от събеседника му. Това е признак на шизофрения, а шизофрениците се лекуват в клиники, отсече Евгени. Призовавам полицаите, които охраняват парада да не изпълняват заповедите. Ако трябва да напуснат работа, но не и да вървят срещу Бог, каза отец Евгени.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 5961 |20.06.2012 В Македония: "Губещият" Борисов се провали . 45| 5452 |20.06.2012 Увеличението на тока ще бъде 10%, каза Семерджиев . 2| 5359 |20.06.2012 Днес се прощаваме с Валя Крушкина . 17| 17684 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads