Реклама / Ads
8| 25147 |28.07.2012 НОВИНИ

Откриха тройния убиец Гаврил Петков мъртъв

.
Гаврил Петков
Гаврил Петков, който бе издирван близо година за тройно убийство бе намерен мъртъв. Tялото на мъжа е открито на няколко километра от Ябланица.
 
На 20 септември 2011 г. 72-годишният пенсионер, живеещ в чужбина, влетя в дома на сестра си и стреля срещу свои роднини. От куршумите загинаха сестра му, племенникът му и единият му син. Една от оцелелите по чудо, съпругата на племенника му, бе простреляна с три изстрела в главата, корема и бедрото и бе настанена в болница с опасност за живота. След тримесечно лечение тя бе изписана.


Жертвите на хладнокръвния Гаврил са могли да бъдат и 6. Другият племенник се отървал на косъм, тъй като пистолетът на убиеца засякъл. Съседка, която била в стаята, се скрила под масата и така избегнала куршумите. По-късно жената постъпила в психодиспансер заради шока от потресаващата гледка.

Още преди няколко месеца стана ясно, че Гаврил може да е имал съучастник, който го е подтикнал към кървавата разпра. ”Твърде възможно е това да е жена, която му е влязла под кожата и го е принудила да убие роднините си. Мотивът й е най-вероятно е финансова изгода. Предполагаме, че съучастникът е напуснал страната, заедно с Гаврил”, твърдяха неофициално разследващите.

 

Спорът става, след като Гаврил дарил вила на племенника си, който трябвало да се грижи за него доживот. След като се върнел от Германия и Швейцария, където работел, възрастният мъж останал с впечатлението, че роднината не полага грижи, и поискал да си промени завещанието. „Ще те гръмна, ако го направиш” – казал бесният му племенник Иван. Гаврил напуснал безмълвно къщата, но не след дълго се върнал, въоръжен с пушка и пистолет, и започнал да стреля наред. След това драснал клечката и на спорната вила.
Веднага след ужасното убийство полицията в Ловеч вика подкрепления от други градове и започват да претърсват горите край Ябланица. От убиеца обаче няма и следа.

Една от версиите, след като тялото на Гаврил Петков е открито, е че се е самоубил.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9322 |28.07.2012 С величествено шоу откриха Олимпиада 2012 . 6| 11876 |14.07.2012 Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун; бащата смазан . 13| 8092 |06.07.2012 Убиецът на Николай Йорданов убивал и друг път? . 0| 6568 |03.07.2012 Ужас от сериен убиец в Мизия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads