Реклама / Ads
33| 7543 |09.12.2020 НОВИНИ

”Отровното трио”: Не искаме власт, която тича след проблемите. В петък ще има демонстрация пред МС

.
”Това е власт, която тича след проблемите. Ние не искаме такава власт. Има начин демокрацията да върви в естествените релси на цивилизованата общност на ЕС, към която принадлежим”. Това коментираха от ”Отровното трио”.
 

Искаме властта да се върне при гражданите, а не при олигарсите. Това заяви във Facebook живо включване Арман Бабикян - един от  "Отровното трио".

 

Формацията инициира дискусия с въпроси и отговори на граждани в социалната мрежа, като обясни, че събитието няма да е единствено по рода си.

 

На въпрос, ако адвокат Николай Хаджигенов е главен прокурор днес, как ще се държи, той каза, че би направил така, че да върне прокуратурата на мястото ѝ: да следи зад законността. "Не е работа на главния прокурор да се бори с битовата престъпност. Работата на сегашния главен прокурор е да пази властта", счита Хаджигенов.

 

Проф. Велислав Минеков посочи, че в България може да се живее добре, но за тази цел хората трябва да го пожелаят. "България винаги има шанс да се управлява от дойстойни професионалисти", уточни Минеков.

 

Адв. Хаджигенов отбеляза, че Триото е било в над 20 града до момента, като посочи, че по места се наблюдава феодална организация. "Хората обаче разбраха, че могат да бъдат свободни". ОТ своя страна проф. Минеков посочи, че по места се вижда "упадък на управляващата мафия". Бабикян посочи, че във всяко населено място се изпращат полицаи, които да пазят техните срещи.

 

Адвокат Хаджигенов заяви, че не би защитавал дори в справедлив съдебен процес премиерът Бойко Борисов. Арман Бабикян посочи от своя страна, че Триото няма да успее да спре "на 100% корпоративния и купения вот" при парламентарните избори. "Убеден съм, че цялото усилие на властта отново да си купи служебно победата ще се провали", коментира още PR експертът.

 

От Триото още веднъж подчертаха, че протестите не са прекъснати, просто е променен форматът им. Арман Бабикян обяви, че този петък ще се проведе демонстрация пред Министерски съвет, която ще протече под формата на украсяване на елха с пожелания към премиера Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3956 |04.12.2020 БЛС: Здравната каса не финансира мерките срещу COVID-19, искаме среща с Борисов . 12| 5033 |02.12.2020 ”Отровното трио” организира протестно автошествие срещу Борисов . 1| 4501 |13.11.2020 Трансплантираните на протест пред МЗ: Искаме адекватно лечение . 7| 4628 |11.11.2020 Ивайло Дичев: Искаме реабилитация на репресираните българи в С. Македония, а за изпратените в Треблинка евреи?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads