Реклама / Ads
2| 5890 |29.09.2015 НОВИНИ

Озаптиха истерясалия Джон Кери с пет чифта белезници

.
Пет чифта белезници са били нужни на полицаите, за да озаптят британския ММА-състезател, който подлуди миналата нощ Слънчев бряг, съобщи НТ.
 

 Късно снощи мъжът открадна мотокар, излезе с него на главния път Бургас-Варна, наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция. И всичко това, докато полицаите се опитваха да го арестуват.

 

Историята, като от екшън филм, започва малко преди полунощ. 26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери яхва откраднат мотокар и предизвиква две верижни катастрофи. Само късметът спасил водачите и пътниците в тях.

 

След това ММА-боецът влязъл в близката бензиностанция и започнал да троши.  „И непрекъснато е заплашвал и полицейските служители, а и останалите хора, които са били в близост до мястото на инцидента. Бил е с доста голям стоманен гаечен ключ, който е взел от складовата база, и с два кухненски ножа, с които се е снабдил от кухненското помещение в бензиностанцията”, обясни говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева.

 

Не спрял само със заплахите. Успял да нанесе удари и по униформените. Един от тях леко е пострадал. После пренасочил агресията към себе си и започнал да се удря по главата с гаечния ключ. В крайна сметка полицаите успели да го задържат.

 

„Ползвани са пет чифта белезници, тъй като той самият е демонстрирал нечовешка сила и възможности. За неутрализирането му са били използвани и стоп-патрони, на които той въобще не е реагирал, нито на болката”, обясни Цветелина Рандева.

 

Мъжът е настанен в неврохирургия на бургаската болница. Няма опасност за живота му. „Предстои да се направи и скенер, но тъй като е неспокоен и буйства и дори в момента е под охрана в отделението. Чакаме малко да се стабилизира”, заяви д-р Светлозар Георгиев от неврохирургията на бургаската болница.

 

На Джон Кери ще бъде направен и специален анализ. Защото едно от обясненията за поведението му е взривоопасната комбинация от наркотици и анаболи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7562 |05.06.2015 Джон Клийз за София: По-добре да я започнат отначало . 9| 4842 |14.05.2015 Порошенко иска Джон Маккейн за съветник . 2| 4315 |20.03.2015 Джон Лоутън от Uriah Heep посети парламента . 9| 6424 |17.03.2015 Биячът на д-р Джонева продал шофьорската й книжка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads