Реклама / Ads
1| 4118 |10.04.2017 НОВИНИ

Пак отложиха делото „Гранити”, този път съдията се разболя

.
Стоян стоянов
Делото „Гранити” за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов е отложено за пореден път. Този път съдията се е разболял, съобщиха пред Фрог нюз близки на жертвата.
 

На този етап не е ясно процесът кога ще продължи, защото не е насрочен за конкретна дата. Преди дни майката на Стоянов- Милка Господинова изплака, че вече няма сили да чака възмездие, след като делото на първа инстанция се точи от 2011 година.

Тя алармира, че до този момент делото е било отлагано многократно заради неявяването на един от свидетелите, който обаче е дал показания пред съдия. Според Милка Господинова въпросният свидетел не е толкова важен за изхода на делото, тъй като неговите показания са свързани със странични хора, които не са изправени на подсъдимата скамейка и не са участвали в престъплението. Любопитното е, че свидетелят, заради когото се влачи процесът, се оказва нередовно призован.  

„Съдията е спокоен, не бърза за никъде. По-добре да разпуснат съда. Той никаква работа не върши. Да оставят на нас да се саморазправяме. Поне така ще имаме шанс да получим възмездие преди да сме си отишли от този свят”, каза почернената майка.

 

Припомняме ви, че Стоян Стоянов бе отвлечен и убит на 6 март 2008 г. Полицаите откриха трупа му през октомври 2009 г. в местността Горска нива край несебърското с. Паницово. На подсъдимата скамейка седнаха Стоян Петров и Стоян Колев като физически извършители, Галин Костов и Станислав Михайлов като поръчители и Нено Стоянов като посредник. Съдебната сага се проточи заради връщане на делото от втора на първа инстанция. Преди това сочените за убийци Петров и Колев получиха по 18 години затвор. Другите трима бяха оправдани. Междувременно Станислав Михайлов-бивш шеф на Агенцията за държавни вземания, безследно изчезна, а Галин Костов стана ЧСИ във Варна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3862 |10.04.2017 Пак отложиха делото на КОНПИ срещу имотите на Братя Галеви . 1| 4340 |07.04.2017 Три дами гледат делото срещу „Килърите” във ВКС . 0| 5509 |05.04.2017 След искане на Фрог: Публичен жребий за съдиите по делото „Килърите” . 0| 3550 |29.03.2017 Трети провал на делото ”Сарафово”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads