Реклама / Ads
42| 17315 |17.12.2015 НОВИНИ

К. Парамов: Пеевски да бяга през девет земи в десета, може да загуби всичко

.
Финансовият експерт Кольо Парамов
Съветвам джентълменски Делян Пеевски да бяга от девет земи в десета. В противен случай рискова да загуби всичко. Това каза финансовият експерт Кольо Парамов по телевизия СКАТ.
 

Самостоятелната система , на която той стана господар, в едни момент ще му донесе тежко бъдеще. Ще го кажа ясно-народът  няма да му прости тази безскрупулна  зависимост. Спечелените търгове и милиони не носят перфектното бъдеще.  Какъв е проблемът да проумее, че точно сега трябва да се оттегли. Иначе ще загуби всичко. Никой не се е преборил с държавата. Ще дойде време, в което нещата ще бъдат регламентирани. Не може да се редуват  само избори и гешефти. Мафията миналата година си е разделила 3 млрд . лв . Сега 240 депутати се държат като мижитурки и не желаят да гласуват данък „уикенд “, допълни той.

 

Парамов  допълни: Няма начин да не се променят нещата, ножът е опрял до кокала. Премиерът е въвеждан в заблуждение. Той казва, че Москов е  точен. Но в същото време у нас от Турция  влязоха  100 000 педиатрични  ваксини, южнокорейски,  срещу хепатит В, които са опасни за децата, защото съдържат над допустимата доза живак. Срещу това изнасяме перфектни ваксини срещу туберкулоза. Не можем да правим такива търговски операции. Такъв бизнес не може да става, без да се знае кой кой е в този бизнес, възмути се експертът. Той уточни, че преди ден БНТ  е спряло предаването на Валя Ахчиева  за ваксините, което е скандално и недопустимо.

 

Парамов  постави на дневен ред и един друг скандал, който в момента тлее.  Има предложение у нас всеки, който посещава болница или  си купува лекарство от аптеката, да си слага пръстов отпечатък. Подготвя се договор, според който   системата за това да бъде взета от Турция и да се администрира от тази страна за дълъг период от време. Това означава, че Турция  ще имат достъп  до базата данни на всички граждани, което е недопустимо от гледна точка на националната ни сигурност. Подобен договор не бива да се подписва, подчерта  той. Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари. Орташки истории не може да се реализират, заключи той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 13345 |17.12.2015 Сигнал в ЕК описва как Пеевски прибрал 1,8 млрд от обществени поръчки . 14| 4705 |16.12.2015 Георги Кадиев: Днес спечелиха Борисов и Пеевски . 66| 20580 |15.12.2015 МЕГАСКАНДАЛНО: Пеевски и Златев ще гушнат 1 млрд. лв. за строеж на 60 км. от "Хемус" . 25| 8895 |15.12.2015 Адвокат: В срив сме, същият - като при назначаването на Пеевски в ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads