Реклама / Ads
38| 11268 |23.11.2010 НОВИНИ

К. Парамов: Предстои появата на нелицеприятни факти за президента

.
К. Парамов
Олигархията при Станишев получи тотален ангажимент за ръководството на страната и тя наложи спречкването Станишев-Първанов. Противоречията в БСП костват скъпо на държавата, констатира той.
 

Днешният скандал е естествено развитие на цялата ситуация и може да се каже, че е тръгнал от басейна Спартак, обяви в предаването "Бодилник" на ТВ 7 политическият анализатор Кольо Парамов, който определи създаването на ДАНС като излишен и скъп ход на С. Станишев. Това е пресечната точка на борбата между Станишев и Първанов, структура, създадена, така че Станишев да регулира процесите без Петков и Първанов, добави Парамов. Противоречията в БСП костват скъпо на държавата, констатира той.

Петков действа много точно и фино, а действията му имат силен манипулационен ефект
. Слагането на Петко Сертов като измислен човек в службите наруши паритета им и вписа Ал. Петров в цялата ситуация, дообясни той.

Работата на настоящия вътрешен министър Цветанов е много важна и целенасочена и трябваше да разкрие връзката между силите, противоречащи на политическата класа и постигането на нов паритет. Тъкмо необходимостта Цветанов да действа круто и директно, доведе до тежката атака срещу него. Той обаче е призван да извади горещите кестени от огъня.

Този път нещата опират до кокал и в комисията в НС всеки ще каже каквото знае, предположи Парамов. Да се върне и лентата на разработката "Лиани", призова Парамов, според когото комбинирането на цялата информация ще покаже взаимодействието на службите при Костов, при Г. Петканов, контрола, който е реализирал той и докъде е стигнала институцията.

Много нелепости се говорят по адрес на Филчев. Няма проблем той да сподели онова, което по документи е минало през него, каза Парамов. Този разговор ще е началото на края, прогонзира той.

Олигархията при Станишев получи тотален ангажимент за ръководството на страната и тя наложи спречкването Станишев-Първанов. Моделът АБВ сега е опит за подсигуряване на следващата политическа реализация на президента, но това няма да се случи, защото ще излязат много нелицеприятни факти за разплащането, предположи Парамов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4847 |19.07.2010 М. Димитров: В газовите преговори всичко предстои . 11| 4963 |03.06.2010 К. Парамов: Проектът „Първанов” минава през оставката на Станишев . 2| 5696 |25.05.2010 О. Октай: Предстои голям скандал с черноморските общини . 26| 5263 |09.05.2010 Цветанов: Предстои поредица от операции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads