Реклама / Ads
21| 5033 |18.08.2014 НОВИНИ

Г.Първанов: Гаф е назначението на Танов пак за шеф на митниците

.
Бившият президент Георги Първанов отбеляза по Нова телевизия, че кабинетът има няколко гафа. Единият, по думите му, е искането за назначаване на министър за изборите, а другият е назначенията на Ваньо Танов за шеф на Агенция „Митници“. Той смята, че единствено Бойко Борисов е виновник Танов да заеме отново този пост.
 

Според него не трябва да се свързва Георги Близнашки с БСП.Първанов определи като противоречиви оценките му за служебния кабинет.

"АБВ се структурира много убедително",посочи Първанов. „Аз не съм останал в политиката, за да помагам на този или онзи да реализира личните си амбиции.“ Така той отговори относно това, че има партии, които не са се коалирали с АБВ за предстоящите избори. Първанов обясни, че е имало хора, които са искали определени квоти в листите за изборите през октомври. Според него обаче в тези листи трябва да бъдат най-добрите.

Той за пореден път каза, че няма да е водач на листа за предстоящите избори. „Ние предложихме своите водачи. Аз ще участвам в политиката, но нека по-младите за бъдат парламентаристи. Няма да влизам в парламента. Президентът си е президент за цял живот”, добави Първанов.

Попитан как гледа на социологическите изследвания, че АБВ може и да не влезе в парламента, Първанов каза: „Социолозите не искам да ми дава нищо, защото ние ще си го вземем сами. Николина Чакардъкова води листата ни в Благоевград. БСП имат проблеми там, а от ГЕРБ най-вероятно Цветан Цветанов ще води листата. Нека хората да решат кого предпочитат...”

Първанов каза още, че в БСП нищо не се е променило и това се вижда добре в оповестените листи. „Вигенин не го искат в Благоевград. Решението с водачите на „Позитано” показа, че нищо не се е променило. Димитър Дъбов от Шумен отиде в Пловдив окръг, ската се. Стойнев го сложиха на ключова позиция”, каза още президентът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 4770 |14.08.2014 „Десните” питат: Кой назначи Танов в митниците? . 24| 5864 |14.08.2014 Ваньо Танов преживя катарзис-сети се, че Фидосова го е притискала . 4| 5108 |14.08.2014 Танов си избра за заместници Божидар Алексов и Розалия Димитрова . 21| 5646 |14.08.2014 Ревизоро: Борисов не е предложил връщането на Танов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads