Реклама / Ads
0| 5654 |16.08.2017 НОВИНИ

За първи път Ахмед Доган реагира на новина от медиите, това е необичайно. Нещо става в държавата

.
Информациите за евентуален арест на Ахмед Доган във връзка с проекта ”Цанков камък” излиза в гладния за новини месец август. Прилича на политически хорър от типа ”Знам какво направи миналото лято”.
 
Това каза в студиото на Нова телевизия хурналистът Илхан Андай от сайта "24 Родопи" и добави, че всичко говори, че нещо става в държавата. Той прогнозира, че ако го няма Ахмед Доган, няма да я има и политическата сила ДПС.

"Почетният председател на ДПС, който изключително рядко говори, този път не се забави с коментар и то за новина в медии. Досега десетки пъти в телевизиите са се появявали бивши негови съратници, но нито веднъж лидерът не е реагирал. ДПС вчера също обявиха, че Ахмед Доган няма нищо общо с "Цанков камък", каза още журналистът.

Според него, в ДПС винаги е имало малки раздори, които след това стигат до малки раздели, но само до ниво зам.-председатели. Но на Ахмед Доган никой не посяга. "ДПС винаги ще се тресе до такава степен, че след това да се излекува и да върви здравословно напред. Но никой няма да се цели в Доган, защото ако ударят Доган, ДПС няма да го има”, прогнозира Илхан Андай.

Той припомни, че преди около 7 години случаят "Цанков камък" и хонорарите на Доган е стигнал до Върховен касационен съд и нищо не се е получило. "Темата ще отшуми през септември, но все пак ще остане в отделни медии.

На въпрос защо ГЕРБ врнася сигнал срещу „Цанков камък” в средата на август, Илхан Андай отговори: „Защото са управляващи и някой им е подал удобен пас и те са задължени, мислейки политически, да повдигнат въпроса”.

И прогнозира: „Този, който създаде напрежението, ще си го понесе в рамките на месец – месец и половина. Това са трима души, които са много важни. Напрежението го създадоха около Цветан Василев – бивши ченгета, които вървят за мозъчно ядро, за мозъчен център”.

Според него, няма война между Пеевски и Доган, почетния председател е твърде голяма хапка за Пеевски. "Доган също няма нищо против Пеевски и иска той да остане в партията", смята Андай.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 30491 |15.08.2017 Кемил Рамадан: Свадата Доган-Пеевски ще завърши с жертвата Грухчо . 5| 7527 |15.08.2017 Ген. Атанасов: Доган е ортак на Борисов . 0| 4828 |09.08.2017 Ердоган ще пази двореца си с руски ракети . 0| 4051 |08.08.2017 Ердоган отива в Сърбия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads