Реклама / Ads
0| 5413 |19.03.2007 НОВИНИ

Пашата брани Борисов пред репортери, сайт приема залагания, кога ще бъде убит

.
Разкарват ме в съда, само за да злепоставят моя бивш съдружник Бойко Борисов, който сега е кмет на София. С това бомбастично изказване се яви пред журналисти Румен Николов – Пашата, който бе призован като свидетел по делото за убийството на легендарния сикаджия Милчо Бонев – Бай Миле.
 
Бившата „барета” Николов направи и кратък анализ на причините да се появи публикация срещу генерала в американско издание. „Доклада е напудрен в България и след това е изпратен в САЩ”, обобщи вещо той в коридора на Софийския градски съд. Пашата допълни също, че наистина са имали общи фирми с Борисов, но те не са извършвали никаква дейност. Пред съдиите, а след това и пред репортерите той заяви, че няма с какво да допринесе за хода на делото, защото знае само от медиите какво се е случило. След това допълни, че след 1995 г. много рядко се е виждал с Милчо Бонев. За участие на хървати в поръчковото убийство също прочел във вестниците. Нямал представа кой е „поръчал” бившия му приятел и съдружник от годините на СИК. За последен път си разменил няколко думи с него година преди убийството му – на погребението на друг техен съратник – Стоил Славов, който бе взривен в асансьора на офиса на „Булинс” на ул. „Джейм Баучер” в София. Самото убийство на Бай Миле било за него голяма изненада, защото някогашният му приятел се занимавал само с трансфери на футболисти от Сърбия. Пашата разпозна един от обвиняемите за убийството на Бай Миле - Георги Стефанов, но допълни, че не се е срещал с него, а е получил данни от негов близък адвокат Веселин Василев по съвсем друг повод, свързан с любовен триъгълник.
Преди време Румен Николов пак използва фразата „няма с какво да допринесе за хода на делото”, когато бе призован да свидетелства в съда по делото за братята Красимир и Николай Маринови – Големия и Малкия Маргин, които са нарочени за организатори на тройно убийство: срещу бившия външен министър Любен Гоцев, Иван Тодоров – Доктора и бизнесмена тимаджия Никола Дамянов.

Междувременно „Фрогнюз” научи, че Румен Николов е разиграван на залагания в интернет. Специален сайт приема залози за начините и времето, по което ще бъдат убити или ще починат от естествена смърт известни българи. Залаганията за
Румен Николов – Пашата са, че ще „получи бомба някъде на улицата”. Няма да кажем кога, защото не е наша работа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 156 |28.03.2024 Съмна бульо! Вадим електронно документи за имота . 2| 227 |28.03.2024 Руският патриарх Кирил тотално изтрещя. Страната му водела "свещена война" срещу "сатанинския" Запад . 5| 446 |28.03.2024 Геновева Петрова, "Алфа рисърч": Рисковете политическата криза да прерасне в институционална са налице . 0| 352 |28.03.2024 Украинският военен министър настоя НАТО да осигури на страната му допълнителни системи за ПВО

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads