Реклама / Ads
28| 6759 |21.12.2010 НОВИНИ

К. Паскалев, подслушван: С Борисов се работи като със Станишев

.
К. Паскалев
Сложили са ми табелата "Враг на правителството". Н. Младенов първо да си види семейството, призова Паскалев и каза, че обществото се опростачило с темата за досиетата. Кампания тип Уго Чавес ще спечели на ГЕРБ и следващите избори.
 

Темата за лустрацията е извън дневния ред на обществото
; отново се пуска топка в публичното пространство, за да се отклонява вниманието, а по-важният въпрос е ще имат ли пенсионерите коледни надбавки и каква ще е съдбата на здравната реформа, коментира по ТВ 7 кметът на Благоевград К. Паскалев. Според него темата, повдигната от ДПС и Доган можела да се окаже корещ картоф за премиера, особено ако се заговори отново за възродителния процес.

Колкото повече се говори по темата за досиетата, толкова повече безмислици ще се кажат. Това е опростачаване на държавата и прилича на "оня списък" от минало време. Няма държава, която чрез посланичедските си апарати да не осъществява разузнавателна дейност, заключи той и призова тези коментари да спрат и вниманието да се насочи към дневния ред на обществото.

Нека Н. Младенов си погледне първо семейството и тогава да говори, призова Паскалев и каза, че там, където има достатъчно доказателство, че някой е работил за идеология, а не за държавата, трябва да си ходи.

АБВ не е политическа партия, а проект за провеждане на смислен диалог в обществото, уточни благоевградският кмет. АБВ не е алтернатива на ГЕРБ, такива са политическите партии. Проблемът е, че един опит за дискусия се възприема като вмешателство в живота на политическите партии. Целта била диалог. Ако АБВ започне да се превръща в партия, аз лично нямам място в нея, зарече се той. И добави, че повече нямало да се кандидатира за кмет на Благоевград повече.

Кампания тип Уго Чавес ще спечели на ГЕРБ и следващите избори, каза Паскалев. Според него с премиер Борисов се работело както и със С. Станишев. Комуникацията помежду им била "някаква". На средно ниво в момента се крадяло по-малко, констатира Паскалев, който каза, че знаел, че го подслушват. Нищо обаче нямало да научат, добави той.

В момента аз съм  враг на това правителство, сложили са ми табелата, добави той и разказа, че служителите в еврофондовете не смеели да се произнесат, напр. за една пещера, която трябвало да получи акт за държавна собственост. Това не е ли гавра?, попита той.

Според Паскалев президентът Първанов имал много повече принос за българите в чужбина, отколкото ексминистъра Б. Димитров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 5525 |20.12.2010 Б. Борисов: Няма министър, застрахован от СРС-та . 23| 6049 |20.12.2010 "Цецо, ти ще се пуснеш за президент" - Борисов 2006 г. . 34| 5198 |19.12.2010 Б. Борисов вече подписал оставката на Б. Димитров . 47| 7876 |18.12.2010 Борисов: С Алексей Петров съм се бил повече, отколкото съм си говорил

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads