Реклама / Ads
25| 5592 |21.11.2011 НОВИНИ

Л. Павлов: О. Донев е лице на белия бизнес, аз-на журналистиката на истината

.
Любомир Павлов
Атаките срещу мен започнаха, когато влязох в лека конфронтация с Иван Костов заради ДС; някои хора се притесняват сега, че има сериозен съюз на издателите
 

Вестниците трябва да пишат истината, обяви по БТВ новоизбраният шеф на съюза на издателите Л. Павлов. Той дал предложение да се подпише споразумение, в което да е валиден принципа, който пише неистини, да си ходи. Емоционални били реакциите у някои колеги от неговия избор.

Атаките срещу мен започнаха, когато влязох в лека конфронтация с Иван Костов заради ДС. Тогава той се беше свързал с Н. Филчев. Костов си живее с мисълта, че и сега прокуратурата е такава каквато по времето на Филчев - с рушвети, но сега при Б. Велчев това не е така, заяви Павлов.

Източването на Общинска банка започна много след като аз излязох от нея, съобщи Павлов. Банката се е обвързала с Христо Ковачки много след неговото излизане от нея. По мое време общината получаваше дивиденти и банката се управляваше в неин интерес,каза още той.

Не искам да коментирам Хр. Грозев, той е човек, който като ти каже добър ден, трябва да гледаш звездите, изреди Павлов. Съдия Мария Георгиева направила едно абсурдно решение, провъзгласявайки Грозев "особен представител", като по този начин той бил едновременно ищец и ответник. Павлов преди това, шегувайки се, каза, че решението взела съдия Таня Стоева, визирайки героиня от сериала "7 часа разлика"

Някои хора се притесняват сега, че има сериозен съюз на издателите, категоричен беше Павлов. Г-н Донев е лице на белия бизнес в България, но това не искат да разберат хора, които искат да правят чалга в журналистиката и да ни приближат не до Европа, а до Азия. Поемам ангажимент всички издания, членове на съюза да пишат само истини и проверени факти, край на медийните конфликти и спорове, врече се той накрая.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 57| 7687 |20.11.2011 Най-богатият българин бил Огнян Донев . 5| 5156 |20.10.2011 Б. Велчев: Любомир Павлов и Огнян Донев се проверяват . 35| 5480 |10.10.2011 Ю. Павлов: Всички агенции са единодушни за първите трима . 29| 6096 |10.04.2011 О. Донев: Започнах с дъвки, бонбони, детски игри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads