Реклама / Ads
6| 11166 |16.09.2016 НОВИНИ

ПАЗЕТЕ СЕ! Деца пребиват зверски минувачи до НДК след инсценировка

.
Деца пребиват зверски случайни хора на пъпа на София до НДК,след инсценировка. Това разкриха през Фрог нюз от СДВР. Петима мъже са пострадали от нападенията, като двама от тях са приети в болница със сериозни наранявания. Странно е, че МВР не предупреждава за атаките, но хората в региона вече са научили за опасността и алармират за нея в социалните мрежи.
 
Само в сряда младежите са извършили две нападения в рамките на един час, признаха пред екипа ни от 4-то РУП. Едното е станало около 18 часа на площадката зад Билетния център. Около 10-12 момчета и момичета на около 14-15 години разиграли следната сценка: Четири момичета се правели, че се бият. Двама-трима минувачи се втурнали да ги разтърват. В този момент зад гърбовете им неочаквано се стоварили 6-8 момчета, които зверски пребили помагачите. В това време момичетата пищели, сочейки, че именно те са ги нападнали. Щом оставали хората в безпомощно състояние, светкавично се разбягали. Именно в този капан попаднали въпросните мъже, втурнали се сърцато да помогнат.

Само час по-късно около 19 часа за зла участ в района минали двама араби. Младежите в това време разиграли същия театър. Щом чули писъците на момичетата, чужденците се притекли на помощ. В този момент изневиделица им налетели тинейджърите, които този път се престарали в ударите. Дойде линейка, видях чужденците, те не можеха да се движат. Главите им бяха окървавени. Лицата им не се виждаха. Лекарите едва ги качиха, мислех, че ще умрат. През това време младежите ги псуваха. Толкова вулгарни изрази никога не съм чувал в живота си. Гледах и не вярвах на очите си”, разказа пред Фрог мъж, станал свидетел на нападението.

Полицията вече е идентифицирала някои от участниците в постановката. Те са разпитани. Издирват се и други младежи, които са им помагали. В момента заради побоите на място има засилено полицейско присъствие.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4195 |14.09.2016 Родители на деца с увреждания - на протест в страната . 0| 3768 |11.09.2016 Над 90 души, сред които 22 деца, са убити в Северна Сирия . 0| 3802 |10.09.2016 Йотова: Или оставаме в периферията на Европа, или ще имаме друго бъдеще, което да задържа децата ни . 0| 4397 |08.09.2016 ФРОГОКО! Ето как насърчават талантливите деца в Германия!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads