Реклама / Ads
30| 7961 |12.03.2012 НОВИНИ

Перничани: Кметице, ти какво правиш на бдението за Мирослава и Марио?

.
кметът на Перник Р. Янакиева
Това питали перничани, които днес се събраха на бдение в памет на убитата Мирослава. Същата Росица Янакиева, която пи и яде по събори в деня на траур за Мирослава, сега се появи и се моли на Бог, възмущава се пернишки сайт.
 

Вместо да се моли на Бог, кметът Росица Янакиева да организира свободното време на младите перничани, за да няма зверски убийства, изнасилвания и пиянски събори, пише пернишкият сайт https://news.zapernik.com. Росица Янакиева, която през 100-те дни от убийството на Мирослава изчезна и нямаше публични изяви, която не взе отношение като майка на Перник по жестоката трагедия, която отказа с месеци да монтира лампи на мястото, където Мирослава бе отвлечена. Същата Росица Янакиева, която пи и яде по събори в деня, когато бе обявен траур за Мирослава, която не отиде на нито едно от погребаните млади перничани /но сме я засичали на погребения на партийни членове/ сега се  появи и се моли на Бог на организираното днес от учителското съсловие бдение в центъра на Перник. И да се показва по ТВ7 и други медии. Неморално!, продължава сайтът.

Г-жо Янакиева, именно ваши са думите, че "политици нямат място на протестите за Мирослава, за да не се деформира протеста", а сега се показвате по националните медии (за да "деформирате" молебена). Вие въобще знаете ли какво правите? Същото се отнася и за отец Николай и всички пернишки "духовници". Къде бяха те в тези трудни за перничани дни и години? Къде беше църквата? Помним само тяхното цинично изказване на Никулден, в чието слово отеца - представител на Господ призова хората да не гледали в Мерцедесите на поповете, а не се сети и дума да каже за Мирослава и загиналите трагично млади перничани, заключава https://news.zapernik.com.

Припомняме, че днес в Перник се проведе бдение в памет на убитата Мирослава пред храм "Св. Иван Рилски". Хората поискаха повече сигурност за себе си и своите деца. Те избраха времето на Великия пост, за да насочат общественото внимание към една молитва - в Перник да не се случват повече инциденти с млади хора.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 80| 5779 |09.02.2012 България към Шенген: Крачка напред, но има още какво да се желае . 28| 10904 |05.01.2012 Ив. Кръстев: Да се каже честно какво ни чака в следващите 10 години . 10| 5419 |07.12.2011 Московски: Никакво наливане на пари в БДЖ! . 21| 6272 |03.10.2011 Т. Буруджиева: ГЕРБ да каже какво са се договорили с Кирил Рашков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads