Реклама / Ads
6| 8882 |12.09.2014 НОВИНИ

Перничани подозират, че наркобос ръководи Зелени барети

.
Перничани подозират, че соченият от МВР за наркобос Феодор Феодоров-Федката ръководи бригадата Зелени барети, установи Фрог нюз. Според запознати с престъпния свят лидерът на въпросните барети Мартин Илиев е един от най-верните хора на Федката и дори работи при него като шофьор.
 

 Преди ден в интервю за сайта ни 24- годишният Мартин не скри факта, че се познава с Феодоров и дори са комшии. Освен това младият мъж призна, че иска да прилича на него и му се възхищава. Твърди се, обаче,  че Мартин бил маша в ръцете на „шефа си” и правел каквото му нареди. Доскоро младежът се движел с таратайка и нямал дори импулси на телефона си, за да звъни. Сега, обаче се кипрел в джип и твърдял, че има пълно влияние върху телевизии, сайтове и дори се фукал, че бил гъст с главния прокурор Сотир Цацаров. Наскоро се обадил на местни медии, за да отразят кампанията му за боядисване на пешеходни пътеки. Когато журналистите отишли на място останали шашнати. Мартин седял отстрани и наблюдавал как общински служители боядисват. Пред микрофоните пък като политик се изтъпанил и заявил, че подкрепя действията на общината. Хората в квартала му твърдят, че купувал гласове за ДПС, на която партия симпатизирал и помагал Федката.  На последните избори партията на Ахмед Доган изненадващо за първи път показала в квартала на Мартин и Федката надмощие над останалите политически сили. Заведението „Инсигния”, в което се продават наркотици и където  преди дни стана побой между Зелени барети и охранители, всъщност се намира на метри от дискотеката на Феодоров. Съвсем скоро тя ще отвори врати. Подозира се, че нападението върху „Инсигния” е било, за да  се удари конкуренцията на Федката и той да печели добре от ресторантьорството. Хора от града разказаха, че той е обащел на Мартин да го направи управител на въпросното заведение. Политически анализатори от града са категорични, че соченият за наркобос има намерение да превземе общината на следващите избори и да контролира обществените поръчки. Интервюто на Мартин във Фрог предизвика много коментари в миньорския град. Психолози дори са започнали да му правят психопрофил на базата на казанато от него. Те смятат, че той има психика да стане дори  камикадзе.  До този момент полицията безпомощно мълчи като риба. В местния ъндърграунд заради всичко това  кипи напрежение. Предвещава се нова война в подземния свят в Перник.

Фрог ще продължи да следи проблема и ще дава всички гледни точки, както винаги  е правел.     

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4628 |24.07.2014 Подозират, че автоматът е макет . 3| 4691 |22.07.2014 Арестуваха мастит балкански наркобос . 10| 6494 |21.05.2014 Убиха известен наркобос нощес . 3| 4907 |14.04.2014 Перничанин прегази дете на зебра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads