Реклама / Ads
0| 5835 |15.06.2007 НОВИНИ

С песни, веселие и скъпи гости българският Ибиса - Слънчев бряг открива „Лято 2007"

.
Ивана, Васил Найденов, Ани Лозанова, Димитър Рачков и "адреналинките" са само част от звездите, които ще дадат старта на сезон "Лято 2007" в курорта Слънчев бряг в събота, 16 юни. Тържествата ще започнат още преди обед и ще завършат в малките часове на следващия ден в култови заведения като "Тифани", "Боляри" и др. Очаква се тържествата да бъдат почетени от
 
Празнична събота очаква всички гости и почиващи в курорта Слънчев бряг. На 16 юни ще бъде официално открит сезон „Лято 2007", съобщиха за „Фрогнюз" от курортния комплекс. Организатори на голямото събитие са „Слънчев бряг" АД, Съюзът на собствениците и Община Несебър.

Хотелиери, туроператори, депутати, общински съветници, медии и представители на браншови организации ще се съберат на изискан коктейл в хотелски комплекс „Маджестик", за да дадат старта на новия сезон. Очаква се за тържеството да пристигнат президента Георги Първанов, премиера Сергей Станишев, министрите Ивайло Калфин, Пламен Орешарски, Стефан Данаилов, Петър Мутафчиев, Емилия Масларова, както и председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат невероятните Васил Найденов, Ани Лозанова и танцов състав с художествен ръководител Денислав Кехайов. Водещ на събитието ще бъде Драгомир Драганов.

Същата вечер в Слънчев бряг ще пристигне и един от „господарите на ефира" - Димитър Рачков, придружаван от адреналинките Яна и Жана. Те ще открият култовото заведение „Тифани", което се очаква тази година да бъде едно от най-посещаваните места в курортния комплекс.

Пак на 16-ти юни в „Слънчев бряг" ще пристигне и мегазвездата на българския поп фолк Ивана, която ще пее за посетителите на „Боляри".

От няколко дни в „Слънчев бряг" е и екип на Травъл ТВ, който снима рекламен филм за комплекса. Идеята е лентата да разкаже как едно 24-годишно момиче може да се забавлява 24 часа в денонощието в Слънчев бряг. Авторите на филма правят и паралел със световно известния испански курорт Ибиса.

Най-големият купон за курортистите и гостите на Слънчев бряг и тази година ще бъде в „Какао бийч". Популярното заведение на плажа стартира с нови следобедни партита. Всяка събота от 14 ч. там ще гостуват едни от най-известните ди джеи. От 28 юни пък стартират големите вечерни ивенти на „Какао бийч". Матю Дикей, Калдерон и Ернан Катанео са само част от имента, които ще огласяват плажовете на Слънчев бряг.

 slanchev_brjg.jpg  снимки Вяра Йовева

 

Курортът е най-желаната дестинация от чартърни компании от Скандинавия. Това бе обявено след проучване на норвежки туроператори преди седмица. За втора поредна година Слънчев бряг измести по популярност испанския курорт Марбея, който десетина година е оглавявал класацията за най-желан от скандинавците. "ФН"

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 24 |23.04.2024 Георги Господинов: Ако не четете този текст, той не съществува. Честит ден на книгата! . 0| 132 |23.04.2024 WINBET с 50 лв. бонус при 50 лв. депозит за нови клиенти . 0| 256 |23.04.2024 Напусна ни режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева . 0| 103 |23.04.2024 АКФ: "Вълшебното килимче" на прокурорска преписка 114/2022 г., свръзана с Мартин Божанов – Нотариуса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads