Реклама / Ads
10| 5760 |27.10.2020 НОВИНИ

Петър Бояджиев: Човек, затънал до уши в корупция, нарича Макрон свой приятел

.
Петър Бояджиев
Гледам, че сврелият се в хралупата си Борисов дава съвети на Президента Макрон и Ердоган, какво да правят. Дори си позволява да нарече Президента Макрон свой приятел. И това го прави човек, който не е решил нито един проблем в собствената си страна.
 

Човек затънал до гуша в корупцията. Човек, който за 10 години, съсипа цялата държвана машина, пълнейки я с послушни и некадърни калинки. Абдикирал от смесените райони изоставил ги е на дерибейството на догановата банда. Изгонил 30 % от работоспособното си населени вън от границите на България.

 

Държащ в състояние на вегитация 2 милиона нещастни пенсионери. И още и още. Във Франция живеят около 6 милиона мюсюлмани. С огромната част от тази общност, нито фрнската държава, нито френското общество има проблеми. Те са напълно равностойни френски граждаани със своите религиозни представителства и със големите права, които френската държава гарантира за своите граждани.

 

Политическият и радикален Ислям е нещо съвсем различно и то няма поддръжката на огромната мюсюлманска общност в страната. Ердоган, който вече от години руши това което президента Тургут Йазал изгради във Турция, продължава да се опитва да спекулира с чувствата на по-изостаналите хорица, за да се прави на велик. Е, не е и не може да бъде велик, защото влошава вместо да подобрява положението на турските граждани.

 

При последните местни избори, водещите градове Истамнбул, Анкара, Измир и други му обърнаха гръб. Политиката, която води Ердоган е без перспектива. Той води страната към безпътица, спекулирайки с чувствата на една част от населението, но резултатите, всеки ден, турският гражданин, вижда чрез кисията си.

 

Петър Бояджиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4787 |23.10.2020 Петър Чобанов: Бюджетът за 2021 г. е предизборен, в него имаме раздаване на калпак . 31| 7194 |21.10.2020 Петър Боядживе: Това не било турски поток, а било балкански. Това не било поток, а вътрешна тръба. . 17| 7785 |20.10.2020 Петър Бояджиев: Борисов ходи там, където хората са поне 50 години назад в своето обществено развитие. . 9| 5788 |20.10.2020 Петър Бояджиев: Уравнения не се решават с националните носии върху торбата с ла..а, която сме поставили за министър на отбраната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads