Реклама / Ads
3| 4131 |06.11.2018 НОВИНИ

Петър Кърджилов: Пети ден гладувам с искане да пуснат Иванчева и Петрова, Дюлгеров вече е вкъщи

.
Петър Кърджилов
Днес е пети ден на гладната ни стачка с Диана Йорданова. Започнахме я с единственото искане към съда да измени мярките на Десислава Иванчева и Биляна Петрова от ”задържане под стража” в ”домашен арест” - решение, което самият състав на спецсъда взе, но, след протест на прокуратурата, апелативният спецсъд го отмени с болшевишки аргументи. Основният играч в набедяването на Десислава и Биляна - кметът на ГЕРБ Петко Дюлгеров вече е удома си от десет дни.
 

Не чувствам толкова глад, колкото леко замайване и намаляване на физическата и менталната ми сила. Ръцете и краката изстиват по-бързо, затова нося с мен термос с гореща вода. Дневното ми меню в тези 5 дни се състои от: 2,5-3 л. топла вода, половин лимон, една лъжица мед, една лъжица зехтин и таблетка комбинирани витамини. Свалих четири килограма. Имам сила да пиша писма, да искам право на отговор от bTV, да шофирам, да излизам на протести.

 

Представете си какво е да не се храните 5 или 10 дни - на същия режим като нас. После си представете какво е да сте затворени във влажна и мръсна килия два на два метра с аварийно осветление и да виждате само един фрагмент от външния околен свят (тесния двор на ареста) само за един час на денонощие. А сега си представете последното, но че сте набедени и невинни като Иванчева и Петрова и сте в тази килия вече седми месец, без да можете да прегърнете най-близките си хора. Не можете да си представите последното, нали? Това се нарича ЕМПАТИЯ. И понеже я няма тази емпатия, няма я волята за свобода и справедливост, понеже всеки гледа предимно собствения си задник и тези на най-близките си, вместо да излезе на протест за освобождаването им, жените които посмяха да се опълчат на държавата-мафия ще гният и боледуват там в килията!

 

Кметът и зам.-кметът на Младост настояват да прекратим гладната стачка. Утре ще бъдем на свиждане при двете.

 

Бившият пиар на район „Младост“ Петър Кърджилов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3515 |05.11.2018 Правителството освободи Петър Харалампиев от ДАБХ . 3| 4053 |02.11.2018 Петър Кърджилов обяви гладна стачка в защита на Иванчева . 0| 3560 |02.11.2018 Автобус и циментовоз се удариха на пътя София - Самоков, ранени са петима . 6| 4633 |31.10.2018 Каракачанов призна: Аз предложих Петър Харалампиев да оглави ДАБЧ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads