Реклама / Ads
101| 13085 |09.09.2013 НОВИНИ

Петър Волгин, Сашо Диков и Иван Бедров в лют спор за протестите

.
Сашо Диков
Петър Волгин заяви, че сега тиранията била на улицата, сравни радостта на протестиращите с радостта на 9.09. и констатира, че протестите щели да доведат до реанимация на умрялото дясно или на ГЕРБ. Защо превъртяхте така?, попита Сашо Диков по време на дискусия за протестите по Нова тв, водена от Ани Цолова и Виктор Николаев.
 

Ключовият въпрос, на който и до ден-днешен не е отговорено, е кой назначи Дилян Пеевски, заяви по НТВ журналистът Иван Бедров.

Сашо Диков изреди примери за добре смазана пропагандна машина, която работи по медиите. Това придоби идиотски размери, каза той.

Ако се стигне до това, което искат протестиращите (оставка и други искания), ще излезе на повърхността реанимацията на дясното или връщането на ГЕРБ. Идеята е Реформаторският блок да се закачи за ГЕРБ и заедно да управляват, смята Петър Волгин. Той напомни, че днес е 9.09. и отчете, че със сигурност, част от тези, които са се радвали, са го правили искрено. Те не са знаели какво ще последва. Така било и сега - протестиращите не знаели какво ще последва. Странно е, че протестиращите имат ПР и сайтове, каза още Волгин.

Петре, кво ти стана, попита Сашо Диков. Ченге ли си, продължи с въпросите той. Защо превъртяхте така? Ти не можеш да разбереш как звучиш, продължи Диков. Протестиращите са хора, отвратени от това правителство. Не ти разбирам позицията, на теб и на някакви Гареловци, възмути се Диков.

Самият Диков и Бедров защитаваха позицията на Протестна мрежа във Фейсбук. Бедров се опита да защити Сорос, обявявайки, че формациите му в България са обвинявани във финансиране на част от протестиращите. Това не било вярно.
Не съм казал подобно нещо, но е видно каква цензура и нетърпимост има към всеки, който не е съгласен с протестите, контрира Волгин. Бедров на свой ред даде пример с Русия, където бил приет закон, тези, които работят за чужди неправителствени организации да декларират официално това. Същият закон е приет и в САЩ, но още през 1938 година, отвърна Волгин.
Сашо Диков пък се дивеше на Волгин и не искаше да приеме правото му да има собствено мнение.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 15553 |11.08.2013 Сашо Диков: Обкръжението на Бойко е пропищяло от Петя Петрова! . 20| 9666 |10.08.2013 Балджийски: Когато Петър падна на земята, беше жив . 10| 6119 |02.08.2013 Сашо Диков: Напускам, работеше се зад гърба ми . 18| 9127 |01.08.2013 Сашо Диков "изтича" от Канал 3

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads