Реклама / Ads
43| 8252 |06.01.2012 НОВИНИ

К. Петков: Проговори ли Капка Сидерова-става страшно

.
Камен Петков
Тя била черешката на тортата. Волен се отричал от всичко, скоро щял да се отрече и от Сидеров, оповести вече независимият депутат.
 

Сидеров ще падне от председателския пост, прогонзира по НТВ ексатакистът Камен Петков. От думите му обаче не стана ясно кой ще го наследи. Волен се отказа от всички защитавани каузи и твърдения, отрече се от Бойко Борисов, когото подкрепяше до едно положение, отрече се от съпругата си, отрече се и от кума си. Съвсем скоро ще се отрече и от Сидеров, съобщи Петков.

Сидеров вече се е превърнал в олицетворение на лъжливото овчарче и съвсем скоро ще се стигне до познатото „ум умува, ум царува, ум патки пасе.

Защо Волен подвежда журналистите си и избирателите си, попита още Петков. Според него не ставало дума за пари, нещата били много по-дълбоки. Да се провери дали наистина вестник „Атака" се печата в печатница, близка до ДПС, призова независимият депутат. Сам той стигнал до тази информация, след като лично направил проучвания. Толкова ли няма други печатници?, изрази учудването си Петков. До там ли опря Атака - да търси ДПС. Ами ако Доган поиска целувка, както беше с БСП покрай изборите, Волен ще трябва да го целуне. Ако Волен го направи, това означава, че е готов да целуне дявола, за да постигне целите си, заключи Петков.

Никой от партията не можел да прави нещо без знанието на Волен Сидеров, всяко медийно участие минавало през цедката на PR-а, а в началото освен Сидеров, Шопов и посочени от тях хора, друг не можел да се явява по телевизиите.

В Атака все още имало 2-3-ма трезвомислещи хора като Явор Нотев, Огнян Стоичков и Станислав Станилов. Засега те се въздържали да коментират отношенията си с Волен, но рано или късно и те щели да бъдат излъгани.

Имайте предвид, че черешката на тортата все още не е казала нищо, каза още Петков, визирайки Капка Сидерова. Ако тя проговорела, щяло да стане страшно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5419 |22.12.2011 Капка и Волен не се развеждат . 27| 5623 |08.12.2011 Архонт Бинев и Капка стягат нова партия? . 24| 6713 |22.11.2011 Камен Петков: Атака е това, което е, заради Капка . 36| 6395 |20.11.2011 В. Сидеров: Раздялата ми с Капка е принципна, а не заради друга жена!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads