Реклама / Ads
51| 7112 |02.04.2013 НОВИНИ

Ал. Петров давал пари на Сашо Диков като награда

.
Предложих пари на Сашо Диков, призна подсъдимият по делото "Октопод". Той уточни, че му е предложил сума от благодарност, тъй като не бил жена, за да го заведе на ресторант. Заслугата на журналиста била, че единствен го е защитил, докато е бил в затвора, похвали Петров своя закрилник.
 

Алексей Петров започна правото си на отговор в ефира на bTV с оплакването, че са му останали само 9 минути, губейки още от ценното ефирно време и подхвърли, че мисли да си вземе офис наблизо и да идва, когато си поиска в студиото, уведоми той водещите Ани Цолова и Виктор Николаев.

4 години Цветан Цветанов бъркал партньорството със службите с приятелство, а Борисов борил тероризма с дюнери, каза Алексей Петров. Именно затова се стигнало до терористичния атентат в Бургас. Той се похвали, че от 14-годишен се занимава с разузнаване. Първо бил в училището на МВР в Пазарджик. Петров се закани да се върне в спецслужбите, където е започнал кариерата си.

Не ме обиждат прякорите Октопод и Трактор, целта е чрез тях да бъда дискредитиран и да изляза от политическия живот, където съм постоянно, подчерта гостът.

Светозар Костов, шефът на специализираната прокуратура, още през 2005 г. го карал да лъже, че Сергей Станишев е подслушвал журналисти, хвърли поредното си обвинение Петров. Той коментира, че ако беше приел тогава, сега най-вероятно щеше да бъде проспериращ бизнесмен.

Предизборно, подсъдимият по „Октопод” даде обещанието, че ще върне окрадените пари на народа. „Има едни 20 млр. лева, ограбени по време на прехода, които се намират в офшорни зони. Заедно с две дами мога да върна поне половината”, каза в ефир Алексей Петров.

Относно нападките на Гриша Ганчев, че Петров го е поръчал, бившият шеф на ДАНС го поздрави за смелостта и разказа като анекдот: „Гриша Ганчев ми се обади 2008 година и ми каза: „Тук при мен има един луд, който твърди, че си поръчал да ме убие.” Тогава аз му отговорих: Щом е луд, Карлуково е наблизо.”

Аз имах много добър резултат на изборите, но само в Благоевград ми откраднаха около 7 хил. гласа. Резултатът му бил толкова, колкото Борисов му писал още в началото - 1 %, оплака се Петров.

В заключение Петров каза, че партиите трябва да престанат да бъдат такива крадливи като от прехода. Затова той нямало да подкрепи никоя. Ще уважи само програми, екипи и личности.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 6981 |01.04.2013 Сл. Бинев: Не съм с Алексей Петров, засвободата съм! . 29| 6123 |01.04.2013 1-ви април: Опаричване. Вдигат пенсиите, парното пада . 9| 5857 |31.03.2013 Европа няма да дава пари за нереформирани сектори . 50| 8122 |31.03.2013 Алексей Петров влиза в политиката с коалиция "Горда България"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads