Реклама / Ads
2| 12141 |03.07.2014 НОВИНИ

Пиян стриптийз смени надпиването на западняци в Съни бийч

.
Масови оргии станаха новият хит сред британците и германците, дошли на почивка в Слънчев бряг. Новата мода на туровете предизвика и собственици на заведения да ги превърнат в еротични барове, пише "Монитор".
 

Надпиването е вече най-невинното състезание в сравнение с останалите предизвикателства сред британците и германците, дошли на почивка в Слънчев бряг. По време на туровете аниматорите измислят и добавят доста игри. Състезание по най-впечатляващи секспози е една от тях. Двойки се качват на дансинга и показват различни секспози.

Някои се забавляват искрено, но други се престарават в желанието си да се покажат колкото се може по-извратени, пише "Монитор".

Все по-популярен става стриптийзът. Пияните туристи захвърлят дрехи. Голи мъже се катерят по пилоните, момичета предлагат голите си части за опипване. Освобождаването е пълно. Наградата за победителите е... пак алкохол. Само че ако по време на организираните турове помежду си туристите могат да правят всякакви безплатни еротични изпълнения, то посещението им след това в еротик клубовете може да изиграе лоша шега на много от тях, тъй като там се подвизават мутри рекетьори.

Десетки чужденци, посетили еротик клубове в Слънчев бряг, са били бити и изнудвани да плащат големи суми пари за разголени компаньонки и скъпо шампанско. Само в нощта на 28 юни пострадали 4-ма британци, бразилец и норвежец, през уикенда от полицията в Несебър са регистрирали още няколко случая. Запознати твърдят, че това се случва всяка вечер. Обикновено чужденците са изпили солидно количество алкохол, преди да налетят на непознати биячи.

Около 22 ч на 28 юни в районното пристигнал 18-годишен норвежец. Оплакал се, че в еротик бар непознат го накарал да изтегли 500 лв. от ПОС терминала на бара, за да си плати сметката. Чужденецът обаче бил толкова пиян, че не успял да се сети кое е и къде се намира заведението. Малко след 4 ч същата нощ четирима британци на възраст от 20 до 22 години се оплакали, че са били бити в еротик бар „Оксижен” и са били принудени да изтеглят 2000 паунда. Те изпили солидно количество алкохол и не разбирали защо им искат толкова много пари. Когато отказали, със сила били принудени да изтеглят от картите си по 500 паунда на човек. С 240 лева „изгорял” 18-годишен бразилец. Казали му, че парите са за „покупка”, която той не бил направил, т.е. не се е възползвал от предизвикателствата на еротичните танцьорки в еротик бар „Парти тайм” близо до същия хотел „Алба”. След проверка полицията е арестувала двама мъже от София и Банско – Николай П., на 40 г., и Асен Р., на 25 г. Двамата работели без трудови договори към заведение и изнудвали посетителите, но се представяли за приятели на управителя на бара.

Съветът на директорите в курорта прие правила и те трябва да се спазват от всички – регулиране на началото, края и маршрута. Всички фирми са запознати с тези изисквания, те са качени и в сайта на Слънчев бряг.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5969 |23.06.2014 Ултраси пребиха с тръби и чукове бизнесмени . 23| 5190 |10.06.2014 Проф. Иванов: Драмата на БСП е, че няма кой да смени Станишев . 2| 5673 |07.06.2014 Пияни шофират, хиляди протестират . 2| 5168 |04.06.2014 9 г. затвор за пияния таксиметраджия, помел 12-има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads