Реклама / Ads
25| 5331 |01.03.2012 НОВИНИ

Пиянско меле в центъра на столицата

.
Служители на СДВР предотвратиха разрастването на скандал в центъра на столицата. В Първо РУП са доведени близо 20 участника в свадата, съобщават от пресцентъра на МВР.
 

 
В последствие стана ясно, че свадата, станала пред клуб БИАД, са предизвикали футболни агитки на ЦСКА и Левски, които не веднъж демонстрират желанието си за надмощие по този начин .


Сигналът за пиянското меле в столицата бил подаден тази сутрин към 05.10 часа от един от служителите. На улицата се биели близо 20-ина души, които били употребили голямо количество алкохол.


На мястото пристигнали екипи от столичното Първо РУП и специализираните полицейски сили на СДВР, които заварили истинско пиянско меле. Благодарение на бързата им намеса, боят бил прекратен, а участниците отведени в районното полицейско управление.

 

Оказало се, че едната компания празнувала рожден ден на момиче. Доста развеселени от голямото количество алкохол, младежите започнали да пеят песни във възхвала на ЦСКА. С това те подразнили друга компания, които били от “Левски”. В ранните часове и след солиден запой двете компании си тръгнали. На входа обаче се засекли и се втурнали да си обясняват кой отбор е по-велик. Така се стигнало до масовото сбиване.

В мелето най-тежко е пострадало едно момче, което е откарано в "Пирогов". Там обаче се оказало, че той не иска да бъде прегледан, подписал се и си тръгнал. При разпитите станало ясно, че 14 души са били най-активни в сбиването. Сред тях с особена арогантност към служителите на реда се "отличил" 24-годишният Явор Цветков. Той оказвал яростна съпротива на полицаите, нахвърлял се срещу тях с обиди. Цветков е задържан за 24 часа и срещу него е образувана преписка по указа за дребното хулиганство, уточниха от МВР.

Междувременни от "Пирогов" съобщиха, че са приели мъж, ранен в побой в центъра на София. 26-годишният е приет в 5.05 ч., в противошоковата зала на болницата. По предварителна информация той е пострадал при побой от 7-8 души на ул. „Ген. Гурко".


Скоро след приемането му, пациентът отказал лечение и е напуснал болницата срещу подпис.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4974 |18.02.2012 Гръмнаха бандит в столицата . 8| 6697 |15.02.2012 Откриха труп на млада жена в центъра на София . 1| 4891 |19.01.2012 Стрелба в центъра на София, един ранен . 11| 4827 |16.01.2012 Майка с две деца горяха като факли в столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads