Реклама / Ads
10| 6611 |18.08.2011 НОВИНИ

Пипнаха прокурорски син с кока

.
Син на прокурорка е бил спипан с 50 дози хероин в столичния кв. Младост в нощта срещу вторник, пише столичен всекидневник.
 

Белезниците заключили ръцете на Николай Колев и той бил отведен в Седмо РПУ. Повече от денонощие полицаи и магистрати мълчали за ареста. Едва вчера от МВР и прокуратурата го потвърдиха, но отказаха подробности с мотива, че ще се попречи на разследването.

Николай е син на обвинителката от Софийска районна прокуратура Росица Рускова. "Запознат съм със случая, разследването ще бъде поето от Софийска градска прокуратура", потвърди вчера шефът й - районният прокурор на София Александър Налбантов.

Рускова постъпила на работа в прокуратурата преди 5-6 г. По-рано била следовател и работила предимно по разкриване на тежки икономически престъпления.

Пред "24 часа" Рускова отрече за ареста. "Няма такова нещо, обърнете се към пресслужбата на районната прокуратура. Не желая да говоря повече", каза тя по телефона.

Шефът на районната прокуратура Александър Налбантов е поискал разследването да се води от друга прокуратура, за да се избегнат всякакви съмнения относно обективността на разследването. Вчера материалите по досъдебното производство и протоколите от столичното 7-о РПУ, където е бил задържан младежът, били изпратени в Софийска градска прокуратура. Очаква се делото да бъде разпределено на наблюдаващ прокурор. "Уведомен съм за случая, но още не съм получил преписката и не мога да я коментирам", каза вчера зам. градският прокурор Божидар Джамбазов, който ръководи градската прокуратура, докато Николай Кокинов е в отпуск.

В началото на месеца Софийска градска прокуратура се отказа да разследва катастрофата с двама убити на бул. "България", в която пък бе замесен прокурорски син. Тогава без вина загинаха двама влюбени, които се прибирали към дома си след рожден ден.(24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 7127 |06.08.2011 Прокурорски син в кървавата гонка на бул. "България" . 5| 5985 |14.05.2011 Прокурорски зъбобол проваля дело срещу кмета на Гълъбово . 1| 4830 |18.08.2010 Обвиненият за Белнейски излиза на свобода заради прокурорски гаф? . 7| 4573 |09.12.2009 Пипнаха английски лорд за имотни измами в БГ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads