Реклама / Ads
0| 3442 |23.10.2018 НОВИНИ

Планови ремонти на ЕСО наложиха временни изключвания на мрежата в Бобошево

.
Източник: БГНЕС
Планов ремонт на съоръжение на ЕСО наложи планираните изключвания на мрежата на ЧЕЗ Разпределение, захранваща района на община Бобошево, област Кюстендил. ЧЕЗ Разпределение България е длъжно да осигури обезопасяване на своите съоръженията в обхвата на ремонтните дейности.
 

Ремонтът стартира през месец август и се предвижда да приключи на 4 ноември. За последния един месец изключванията са 11.

 

Извършваната от ЕСО реконструкция на електропровод 110 kV „Илинден“ ще гарантира сигурността на електрозахранването в общините Рила, Бобошево и Благоевград. Инвестицията на преносния оператор е за над 2 милиона и 500 хиляди лева. ЕСО е уведомило предварително всички институции за планираните дейности и за необходимостта от обезопасяване на съоръженията на ЧЕЗ Разпределение. Повече изключвания по повод ремонта на електропровод 110 kV „Илинден“ не са планирани и няма да се налагат.

 

ЧЕЗ Разпределение България следва стриктно процедура за оповестяване на планираните прекъсвания на електрозахранването в съответствие с нормативните изисквания, като ги обявява по медиите, на сайта на компанията, включително и чрез подробна информация към администрацията на общините. За прекъсванията на електрозахранването и причината за тях са уведомени и кметът на Бобошево и населените места от общината.

 

За последната една година от клиенти в община Бобошево няма подавани сигнали за ниско напрежение и изгорели уреди. Както е информиран и кметът на община Бобошево в началото на годината, ЧЕЗ Разпределение реагира на всеки сигнал за отклонения в напрежението чрез монтиране на измервателни устройства и предприемане на съответните мерки за привеждането му в установените норми.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3301 |23.10.2018 ПЛАНОВИ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ НА ЕСО НАЛОЖИХА ВРЕМЕННИ ИЗКЛЮЧВАНИЯ С ЦЕЛ ОБЕЗОПАСЯВАНЕ НА МРЕЖАТА НА ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ В ОБЩИНА БОБОШЕВО . 1| 3532 |12.10.2018 До 4 млн. лв. щяло да струва бавенето на ремонтите на фирмите изпълнители . 4| 4567 |08.10.2018 5 години затвор може да получи задържаният на протеста за некачествените ремонти в София . 7| 4251 |07.10.2018 Софиянски: За 23 млн. лв. трябва повече неща да се ремонтират на ”Графа”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads