Реклама / Ads
9| 6622 |24.09.2017 НОВИНИ

Плевнелиев: Румен Радев няма да има позиция в ЕС

.
Росен Плевнелиев
Ангела Меркел ще бъде преизбрана. Важно е с кого ще управлява . Ако има нация на планетата, която вади своите изводи от национални катастрофи-това са германците. Жалко е, че крайните националисти са на път да влязат в парламента. Това каза президентът Росен Плевнелиев по НТ.
 

Отидох в Германия със скъсани дънки и счупена „Лада “. След две години  имах три завода и стотици работници. Бях един компютърен специалист, не знаех езика. Там видях какво значи солидарност, справедливост и правила. При първата си среща Меркел  ме попита къде съм научил немски. Казах й като строител на нейната сграда.

 

Нагледахме се на хора, които дават неправилни обяснения. Имам различна позиция от тази на президента Румен Радев. Той се изказа позитивно за речта на Доналд  Тръмп . Не мога  да похваля тази реч, притеснен съм от нея. Има президент, който от най-високата трибуна на планетата открито заплашва други държави. Оръжията и използването на военни технологии е точно обратното на дипломацията. Това означава, че нямаш аргументи.  Всеки може да има силен глас, ако е добронамерен.

 

Притеснително е, че Радев, незнайно защо, не посети приема на ЕС  в ООН. Това е твоето семейство, то дава прием за целия свят. Това е от няколкото  подред факти, които за съжаление засилват притесненията ми, че президентът Радев няма да има силна позиция в ЕС . Той разделя позицията на ЕС  с действията му спрямо СЕТА.

 

Президен и премиер да седнат и да се разберат за самолетите, когато са тук.  Когато единият е зад океана, не е редно да си говорят през него.Важно е да се купят самолети, не е важно каква е марката. Радев да застане отстрани и да не се бърка в работата на МС. Неуспехът на държавния глава не е успех на никой българин. Надявам се Радев да се поучи от грешките си .

 

Просълзих се, когато народът ми ръкопляска под прозорците на президентството. Тогава аз бях единственият политик, подкрепил народа си в протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски.

 

Разсекретяването на стенограмите за КТБ е начин да се завоалират нещата. Трябва да се намерят виновните и да се върнат парите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 9209 |23.09.2017 Чуков: Съжалявам, че подкрепих Румен Радев, все повече затъва в блатото . 3| 6372 |22.09.2017 Румен Радев: Независимостта не е даденост, а поведение и достойнство . 2| 9587 |22.09.2017 Радев: Имаме подкрепата на Бил Клинтън . 1| 4933 |21.09.2017 Румен Радев покани Тръмп у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads