Реклама / Ads
26| 5504 |07.10.2011 НОВИНИ

Плевнелиев: Руски медии фабрикуват интервюта с мен без да съм говорил

.
Росен Плевнелиев
През последните дни руски медии манипулативно пускат фалшиви интервюта или цитират мнения на кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев без той да е търсен и да е отговарял на журналистически въпроси. Това разкри за БНТ самият кандидат на ГЕРБ за поста на Дондуков 2 .
 

 

Такъв бил, например, случаят с вестник “Комерсант”, който публикува две интервюта, в които той твърди, че няма да препятства руските интереси, сякаш оборвайки тезата, че преди това е имал такова намерение.

 

Никой не ме е търсил, пред никой от тази медия не съм говорил, тоест, думите, които ми вменяват, не са истина, подчерта Плевнелиев.

 

Той не се ангажира да посочи какви интереси и сили стоят зад тази манипулация, но е категоричен, че правилата трябва да се спазват дори и по време на избори, а той ще сезира отговорните институции за медийните фалшификации.

 

Росен Плевнелиев опроверга и разпространения вчера от депутати на БСП компромат срещу него, че се е облагодетелствал с 3 мил. Лева от СОС, тъй като за изграждания от него Бизнес- парк - Младост е имало двойно финансиране.

 

БСП не могат да смятат, но освен това тази партия показва за пореден път, че е  против големите и добри проекти, които променят качеството на живот на хората. Те не искат метрото, не искат инвестиции за съоръжения, които дават по 10 000 работни места, коментира лидерът за президент на ГЕРБ.

 

Плевнелиев обясни, че основният му опонент е кандидатът на левицата. И ако се стигне до балотаж ще иска да се срещне с Ивайло Калфин.

 

Ние предлагаме промяна и надграждане, а Калфин и Данаилов са двойка на статуквото, което Първанов наложи през последните 10 години, обясни той.

 

Росен Плевнелиев отново посочи, че не търсят подкрепата на ДПС и на Доган, а на всички български граждани, независимо от етнос и религия.

 

Той декларира още, че няма да продължи идеята на Първанов за така наречения Голям шлем с енергийните проекти. Според него за всеки един проект трябва да има ясни факти и оценки за въздействие.

Кандидатът на ГЕРБ призна, че семейството му трудно свиква с новата му роля, но получава пълна подкрепа и разбиране от него.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 67| 5710 |28.09.2011 Р. Плевнелиев: Ще крещя, ако спре строителството на магистрали . 75| 6970 |23.09.2011 Френски депутати към Плевнелиев: България е по-добре от Франция . 46| 6033 |21.09.2011 Успех на Плевнелиев - удар по руските интереси . 65| 5771 |19.09.2011 Плевнелиев: Ние изповядваме нова политика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads