Реклама / Ads
129| 5154 |05.09.2011 НОВИНИ

Плевнелиев: Вярвам в геройството и дълга, не ме е страх от компромати

.
Росен Плевнелиев
Не се притеснявам от компромати, заявил съм го твърде отдавна, съвестта и миналото ми са чисти, спя спокойно. Има хора, които мислят, че политиката се прави с компромати, но моят подход в тази кампания ще бъде различен. Това обяви по Би Ти Ви кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.
 

  

По думите ми с Маргарита Попова те са много добре подготвени за изборите, а целта им е да разширяват хоризонтите на възможностите си.

 

Плевнелиев призна, че първият му разговор с премиера Борисов на тази тема бил по време на пътуване с колата до Перник. Борисов ми обясняваше как трябва да бъдем полезни, как трябва не да харчим, а да създаваме. И допълни – идват избори, трябва да продължим започнатото. Полезен си ми в министерството, но мисля, че можеш да бъдеш полезен и на други нива.

 

Той обяви, че иска да бъде нормален кандидат-президент. Няма да ходи да открива обекти, да демонстрира визити със служебни пари и привилегии. Неговата визия за президентската институция е, че тя трябва да се превърне в стратегически национален център за приоритети и развитие.

 

Като президент ще бъда гарант, че не 3, а 7 магистрали ще се построят в България до 2016 година.

 

Росен Плевнелиев изрази категорично, че на този етап няма нужда от изграждането на АЕЦ Белене, а сваляне на картите, като изпълнителната власт е длъжна на покаже всички карти.

 

Кандидат-презивентът на ГЕРБ обясни, че иска да запази семейството си от предизборния шум и то да остане в анонимност.

 

Децата ми имат нужда да продължат да ходят боси по тревата, а не да бъдат заобиколени от бодигардове. Надявам се съпругата ми да устои и на това изпитание, след като вече 2 години съм министър.

 

Той не се притесни да отговаря и за имотното си състояние, обяснявайки, че от 20 години коректно подава декларации за доходите си и у нас, и в Германия. Имам пет къщи, които са публично огласени – две в София, една в Баня, Черноморец и в Гърция, уточни Плевнелиев.

 

Отдавна съм спрял да мисля за пари, реших се да опитам за президентската надпревара, защото мога да постигна повече. Вярвам в геройството, в дълга. В 21 век не можем да бъдем само бизнесмени, обясни кредото си кандидатът за стопанин на Дондуков 2.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 161| 8554 |24.08.2011 Р. Плевнелиев: Сега е моментът да станем Долна Саксония! . 21| 5726 |17.08.2011 Плевнелиев: Декларират заведение 70 квадрата, а то е 600 . 7| 4763 |26.06.2011 Плевнелиев: За 2 г. ще обновим 3100 км пътища . 7| 6238 |05.05.2011 Р. Плевнелиев: АЕЦ „Белене” - прозрачна!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads