Реклама / Ads
12| 13317 |13.03.2011 НОВИНИ

Р. Плевнелиев: Висок рейтинг, дълбока кал газим – мила родна картинка

.
Росен Плевнелиев
Всичко е прозрачно, качено е в интернет – това е висша форма на демокрация. Думичката репутация е най-вълшебната думичка – за нея трябва да се работи денонощно.
 

Р. Плевнелиев, министър на регионалното развитие и благоустройството, гостува в предаването на бТВ Нека говорят.

Висок рейтинг, дълбока кал газим – това е мила родна картинка, така Плевнелиев коментира репортаж с гъста, непроходима кал. От април започваме да запълваме дупките, но за съжаление пътищата през селищата са отговорност на кметовете. Ние не казваме, че ще изчистим всички дупки, казваме, че ще започнем и ... докъдето стигнат парите, обясни министърът.

Водещият подари кебапчета на министър Плевнелиев, за да се ги изпече, тъй като А. Д. не могъл, защото му бутнали барбекюто.

Барбекюто е незаконно, ползвано е от политици, трябваше да се бутне, отговори министърът и допълни, че няма значение, че това е Доган. Миналата година са бутнати 130, а досега 135 незаконни постройки, съобщи той.

Няма как да ми се обаждат за ходатайства, премиерът е плътно зад нас. Всичко е прозрачно, качено е в интернет – това е висша форма на демокрация. Премиерът ми се обажда за Веселото село, много му се кара багер... Има издадени 169 акта за това митничарско села, коментира Плевнелиев.

Тежък е въпросът за сравнянането на магистралите и пенсиите. Държавата не плаща пенсиите, тя дава парите, които изработват техните деца и внуци, обясни гостът.

От 137 до 229 милиона евро тройната коалиция оскъпи магистрала Люлин, обясни министърът. Едно вложено евро в магистрала се връща като евро и половина, а получаваме и пари от Европа, допълни той.

Плевнелиев показа Библията си, в която са отразени срокове за изграждане на обекти и отговорник за изпълнението, с неговия подпис. Всякакви компании ще строят големите магистрали на България, поясни той.

Аз вярвам в доброто, това е моята пътеводна звезда. Думичката репутация е най-вълшебната думичка – за нея трябва да се работи зенонощно, обясни Плевнелиев. Имах добра репутация като мениджър, не зная дали имам висока репутация като министър. Боря се за това, да си свърша работата.

Произвел съм достътъчно имоти, откакто съм министър нямам нов имот, отговори на въпрос на водещия Плевнелиев.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 6672 |05.03.2011 Б. Борисов: Докладът на Департамента на САЩ е с висока оценка за нас . 12| 5845 |24.02.2011 Зелената енергия не значи по-висок ток . 57| 5571 |20.02.2011 Р. Плевнелиев: Врагове са всички, които са в мътната вода . 13| 5048 |29.01.2011 Може да има пари за по-високи пенсии и заплати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads