Реклама / Ads
27| 8478 |12.08.2020 НОВИНИ

По подобие на ГЕРБ: Прокуратурата се събира да удари рамо на Гешев

.
Иван Гешев
По подобие на партийния форум на ГЕРБ прокуратурата и следствието правят мащабна национална сбирка, за да се демонстрира всеобща подкрепа за главния прокурор Иван Гешев. Това съобщиха за Фрог Нюз източници от институцията. Събитието е планирано да се проведе на 24 август – понеделник.
 

Според източниците ни до всички прокуратури в страната са изпратени писма, които да информират държавните обвинители за събирането. Целта е депешата да бъде сведена до всеки редови прокурор и следовател. В текста на писмото не е указано задължително присъствие, но неофициално обвинителите са предупредени, че трябва да присъстват. Някои обаче, вече са планирали отпуските си и не смятат да се откажат от тях.

 

Информираха ни още, че мнозина ще използват този претекст, за да бъдат избегнати срамни и унизителни сцени, като тези които видяхме при сбирката на ГЕРБ.

 

Целта на мероприятието е да се демонстрира на българското общество, че Гешев е изключително желан в професионалните среди.

 

Припомняме ви, че при издигане на кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор писма в негова подкрепа „заваляха“ от трудови колективи от близо и далеч. В последствие се оказа, че в тях подписи се мъдреха на домакини, снабдители, хигиенисти и портиери, което предизвика подигравки. Не е ясно дали и сега ще се прибегне до задължителна подкрепа на целите списъчни състави.

 

Самият Иван Гешев си пада по демонстрациите на мускули. Спомняте си, че на една от пресконференциите дадени наскоро той подреди зад гърба си всички административни ръководители на прокуратури и редица командировани в столицата техни колеги. Методите на пиар, които прилага обвинител №1 копират едно към едно изявите на Бойко Борисов от времето, когато беше главен секретар на МВР и от сегашния му премиерски период.

 

Източници на Фрог от МВР информираха, че не се съобщава за нито едно разкритие на полицията докато Гешев не отиде на място за да се изфука с него.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 7407 |10.08.2020 Битите момчета на конференцията на ГЕРБ: Биха ни пред погледа на Борисов и елита на партията . 31| 7379 |10.08.2020 Прокуратурата заклейми Христо Иванов - поругавал независимостта и престижа й . 4| 6786 |06.08.2020 „Дунарит” поиска разследване от прокуратурата и МИ на опитите за овладяване на дружестото . 20| 5628 |06.08.2020 Новаков за агресията към журналисти на форума на ГЕРБ: Ако бях там това нямаше да се случи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads