Реклама / Ads
29| 7566 |19.01.2012 НОВИНИ

Похититeлите на Мима назовани в SMS

.
Мирослава Николова
Заподозреният като убиец на 17-годишната Мирослава Николова от Перник - Марио Любенов, е призован на открито съдебно заседание, което ще се състои на 20 януари в Пернишкия окръжен съд.
 

 

Любенов има повдигнато обвинение за фалшифициране на пари, след като през март 2011хг. в апартамент, обитаван от Марио в пернишкия квартал "Изток", е открита лаборатория за фалшиви банкноти.

 

Все още няма постъпило искане, свързано с разследването на убийството на Мирослава. Това обясни шефката на съда Елена Николова. Марио Заека е призован да се яви там във връзка с постъпило искане от столичната клиника "Свети Наум" за продължаване на времето за изследване.

Заподозреният е постъпил в психиатричната клиника по постановление на Пернишкия окръжен съд за принудително настаняване заради съмнение за шизофрения.
 

Марио Любенов беше посочен като основен извършител на убийството на 17-годишната Мирослава Николова от Перник, която изчезна на 7 ноември 2011 г. и два месеца по-късно беше открита мъртва.

 

Вторият арестуван по случая - Стойчо Стоев, се самоуби пред очите на задържалите го полицаи.


Столичен вестник днес пише, че до есемес, разкриващ похитителите на убитата Мирослава от Перник, са се добрали разследващите. Съобщението е изпратено от жертвата до сестра й Елеонора.

 

Общият брой на есемесите е 3. Две от тях гласят "Како, отвлякоха ме. Искат пари!" и "Како, обичкам те. Пази се!". Ключовото трето съобщение, в което фигурират имената на замесените, остава загадка.

В името на безпристрастността при разследването на делото  прокуратурата има интерес ключовият есемес да излезе наяве и виновните да получат справедлива присъда, за каквато призоваха близките на Мирослава и нейните съграждани.

 

Припомняме, че миналата седмица роднините на Мирослава, нейни приятели и жители на Перник излязоха мълчаливо шествие с искане за разкриване на цялата истина за убийството. Майката на отвлеченото момиче заяви, че се съмнява в диагнозата на заподозрения, който в момента се лекува в психиатричната клиника в София, защото според нея всеки може да се освидетелства срещу пари.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6293 |19.01.2012 Разпитват МВР шефове по случая "Мирослава" . 1| 4895 |19.01.2012 Стрелба в центъра на София, един ранен . 19| 4973 |19.01.2012 След клетвата пред брачното ложе, президентската била най-вълнуваща . 17| 17698 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads