Реклама / Ads
10| 4888 |06.03.2014 НОВИНИ

Политическите бардаци ще бъдат разбити

.
Нова телевизия днес доказа нагледно на своите зрители, че е телевизия изцяло на подчинение на г-н Борисов и неговата партия. Бях разнищен до девето коляно, a личният ми живот беше представен в негативна светлина, в контекста на имуществото ми, в чието придобиване няма нищо незаконно.
 

Малкото имоти, които съм купил, са обезпечени с кредити и всяка стотинка от тях е доказана пред НАП. За разлика от Боянския бардак на г-н Борисов още вчера представих пред медиите копие от договора за наем за една къща без никакви екстри в полите на Витоша. Още днес ще заведа дело за оклеветяване от Нова телевизия и ще внеса сигнал в прокуратурата за наличието на сенчести капитали в Нова телевизия и сайтовете, свързани с нея.

От два дни в тези медии се води кампания за моето оклеветяване, която цели едва ли не да ме изкара политикът с "мръсни ръце". Напомням, че никога не съм бил на държавна работа и не съм злоупотребил дори с един обществен лев. Всичко, което имам, е декларирано пред съответните органи и съм първият, отказал се от банкова тайна, за да тече проверка на НАП срещу мен, моето семейство и моите доходи. Журналистите от Нова, в напора си да изпълнят поръчката на Борисов, стигнаха до там дори да разпитват портиера кой влиза и кой излиза в семейния ми апартамент.

Нова телевизия днес си затвори очите за Боянския бардак на г-н Борисов, който замени Боянския Сарай. Този истински палат е платен от партия ГЕРБ с парите на българските данъкоплатци. За тази злоупотреба с обществени средства днес сезирах Главната прокуратура и Сметната палата. Страхът и цинизмът на българските политици от операция "Чисти ръце" и от моята поява в политиката е огромен и те не подбират средствата, за да ме спрат.

Обещавам, че ако спечеля предсрочните избори всички политически бардаци ще бъдат разбити и ще лъсне цялата истина за незаконно добитите имоти с откраднати от държавата пари на политици като Росен Плевнелиев и Бойко Борисов. Ще стигна докрай в разследването на приватизацията, позволила Цветелина Бориславова да купи с компенсаторки БТК и да придобие за една нощ най-голямата българска банка "Сибанк" и един от най-апетитните зимни курорти - Пампорово.

Българският народ няма да бъде заблуден с евтини манипулации по мой адрес, защото никога не съм бил в политиката, за разлика от хора като Борисов и Цветанов, които от десетилетия са на държавна служба и не могат да дадат обяснение за невъобразимото си забогатяване и натрупване на имоти под формата на апартаменти и бардаци. Завършвам с въпрос към г-н Борисов: "Г-н Борисов от къде натрупахте своето имане, след като декларирате от 15 години, че дарявате вашата заплата за социална дейност? Имате ли документ, който да потвърди, че вие всеки месец сте внасял заплатата си в някак социален фонд? Ако имат, го представете - в противен случай Ви обявявам за лицемер и лъжец".

Николай Бареков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5974 |24.02.2014 Румен Йончев: Тайните на политиците трябва да бъдат разкрити . 23| 4999 |22.01.2014 Съветът на президентите: Политическите лидери да спрат с реваншизма . 11| 5419 |21.01.2014 Буруджиева не вярва, че Първанов и Петков ще бъдат изключени от БСП . 12| 5724 |16.12.2013 БСП и ГЕРБ: Харчовете на партиите да бъдат проверявани най-строго

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads