Реклама / Ads
30| 5873 |06.02.2011 НОВИНИ

Политическите вицове имат светлинна скорост

.
Отделяме голямо място и внимание на политиците, коментираме ги, гледаме ги всяка вечер. По този начин хората се забавляват, но сега има повече комуникации. Вицовете се разпространяват със скоростта на светлината.
 

Разцвета на политическите вицове в обществото коментираха в студиото на Отпечатъци по БТВ Михаил Вешим от вестник „Стършел”, Ивайло Диманов - поет и фейлетонист и Христо Комарницки – карикатурист в „Сега”.

Комарницки каза,че не може да си обясни раздразнението на политиците от карикатурите. Самите политици ми се явяват конкуренция с техните действия. Липсва особен творчески елемент, обясни той и допълни, че явлението Борисов е продукт на народопсихологията, той е като похлупат на гърне.

Гостите се обединиха около заключението, че вицовете са интересен феномен. Сега хората са повярвали, че Т. Живков се е върнал. Сякаш управляващите създават вицовете с действията и постъпките си, а хората само ги разказват.

Те посочиха, че има разцвет на вицовете, които в началото са се въртели около супермена Бойко и са били общо взето безобидни. Но сега скандалите давали плод за политически вицове.

Ние може би отделяме голямо място и внимание на политиците, коментираме ги, гледаме ги всяка вечер. По този начин хората се забавляват, но сега има повече комуникации. Вицовете се разпространяват със скоростта на светлината, беше заключението на гостите.

Нашият народ лесно се влюбва и лесно разлюбва. Разочарованите лесно измислят вицове - те са част от разлюбването, казаха гостите.

Ето и няколко вица, прозвучали в студиото:

- Съобщение на мобилен оператор: За връзка с оператор натиснете 1, за проверка на сметка натиснете 2, за връзка с Цветан Цветанов няма нужда да натискате нищо.

- Не ми звъни на егенето, защото се подслушва, звънни ми на булстата.

- Магистрали, магистрали, магистрали. А народа кучета го яли.


- Флашданс – ситуацията със СРС-тата.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6141 |04.02.2011 Няма да вземат точки за превишена скорост . 15| 5956 |12.01.2011 Агенти на ДС - оглавяват политическите кабинетите на двама министри . 3| 5140 |13.11.2010 Умножават по 2 глобите за скорост . 5| 6757 |12.11.2010 КАТ няма да взима книжки за превишена скорост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads