Реклама / Ads
22| 8732 |20.05.2011 НОВИНИ

Политици и фирмаджии разпускат с проститутки на семинари

.
Проститутки са участвали в тийм билдинг на фирми, семинари на политически формации и дори международни конференции, организирани в България.
 

Това разкрива пред Фрог нюз Анелия В., съсобственик в агенция за организиране на отдих и фирмени мероприятия. Разкритието тя направи по повод признанието на филиал на германския застрахователен гигант „Мюних Ре”, че търговски агенти на компанията са поръчали 20 проститутки на „мотивационен семинар” в Унгария през 2007 г.

Свързвали сме се с фирми за масажи и модни агенции, които са предоставяли момичета за забавлание по настояване на някои от клиентите ни. Обикновено това е ставало по време на организирани мероприятия в по-тесен кръг в различни курорти – Боровец, Велинград, Сандански, Слънчев бряг, Златни пясъци, Бургас и другаде. Това разкрива Анелия В. Тя допълва, че не са малко хотелите, където проститутките са нещо като част от „персонала” или „обслужването”. Веднъж на среща на хора от ръководствата на две политически партии, представени в парламента, са били осигурявани компаньонки с микробус в Шумен, а след това в Слънчев бряг и Несебър. Заплащането минавало в графата за различни игри, осигуряване на СПА услуги и други здравословни процедури. Според Анелия В. често идеята за разпускане с момичета се появява спонтанно, а не е предварително договаряна. Фирми, компании и партии няма как да контактуват директно с агенции или дилъри на момичета за удоволствие и прибягват до посредничеството на законно регистрирани фирми, които организират уикендови мероприятия. Чужди фирми, най-вече от Турция, Гърция и др. страни понякога дискретно договаряли предварително присъствието на подходяща женска компания. Агенциите, които организират подобни корпоративни и политически мероприятия са принудени да вършат и допълнителните услуги, за да не губят клиенти. Обикновено всичко става много дискретно, но някои от момичетата споделят със свои близки къде са били, особено ако там са присъствали публично известни персони.

Съобщението за секс вечерите на филиал на германския „Мюних Ре” се появява във в. „Ханделсблат”. Било установено, че близо 20 проститутки са присъствали на гуляй, организиран на въпросния семинар, посочва в електронно писмо "Ерго" (Ergo), клон на компанията. Уточнява се, че двама от служителите, които отговаряли за семинара, вече на работят за фирмата, твърдят от там. „Подобни разкрития са тежка обида за линията на поведение на нашето дружество и няма да го търпим", се допълва в писмото.

Стотина търговски консултанти по застраховането от HMI, подразделение на "Ерго", чието име изчезва през 2010 г., били на организирано пътуване в Унгария, уточнява говорител на застрахователната група пред Франс прес. Сексуалната оргия станала в известните минерални бани в близост до Гелерт в Будапеща.
За да се различават, проститутките носели гривни - червени, жълти и бели. Тези с бяла гривна бяха за шефовете и най-добрите търговци, разкрива свидетел, цитиран от в. „Ханделсблат”.
Друг разказва за кабинки с легла, в близост до баните, където всеки можел да отиде с избраната девойка и да се наслади на нейните прелести.

Жриците на любовта след това били "маркирани" с печат на ръката, за да се види кои от тях били най-търсени, според същия източник, цитиран от Франс прес.

Не е тайна, че тази практика съществува у нас отдавна. Дори сред обвиненията срещу „Октопода” фигурират данни за осъществянване на сводническа дейност и осигуряване на проститутки на повикване. Не е ясно само дали пред съда тези факти ще бъдат доказани тъй като немалка част от сексуалните игрички на известни политици и управници били записани, а слвед това самите те рекетирани с филмовия материал за еротичните им подвизи.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5613 |08.05.2011 А. Ангелов: Съюзниците се избират от политиците, а не от армията . 16| 6357 |07.05.2011 И. Баева: Цивилизационните различия са предизвикателство, което стои пред световните политици . 54| 6897 |01.05.2011 Цв. Цветанов: Атакуват ни бандити и политици, свързани с тях . 18| 6750 |30.04.2011 Цветанов: България е в ръцете на европейските политици; готови сме за Шенген

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads