Реклама / Ads
19| 20363 |03.09.2012 НОВИНИ

Полицай убил Мария Златанова на Слънчев бряг?

.
Вече има и задържан. Работено е по няколко версии, от които като водещата се очертава – “неизяснени междуличностни взаимоотношения и ревност”.
 

Управителката на открития бар към хотел „Гларус" в Слънчев бряг се казва Мария Златанова от Самоков. Вече има задържан за убийството й, съобщават от Областната дирекция на МВР-Бургас.


Работено е по няколко версии, от които като водещата се очертава – “неизяснени междуличностни взаимоотношения и ревност”. В резултат на проведените процесуално-следствените действия е намерено и иззето оръжието на престъплението - нож, с който са нанесени няколко прободни рани в дясната половина на тялото на убитата, както и порезни рани по дясната ръка на нейния спътник.


Към момента продължават разпитите на свидетели, събирането на веществени доказателства и назначаването на експертизи. На 29 август е последната й снимка със Симеон Куминков от Несебър, който е на 18 години. Това е момчето, което се е опитало да я защити от нападателя, който я наръга на излизане от заведението. 

Мария била красива жена, не й липсвали ухажори. От 11 години работела по морето. През зимата Златанова се прибирала в Пловдив. Не е била конфликтна личност, не е имала врагове. Обичала да прекарва свободното си време в социалните мрежи. 

Междувременно се появи информация, че задържаният по подозрение за убийството на Мария Златанова е Михаил Т. от Меден рудник, полицай от РУП-Слънчев бряг, но  от ОДМВР-Бургас не са потвърдили дали това е името на задържаният. Твърди се, че полицаят имал любовна афера с Мария миналата година и макар че връзката им била кратка, Михаил Т. не могъл да я прежали. 

Срещу полицая се водело разследване за продажбата на фалшивите винетки, което не е приключило, но той все още бил с висящо дисциплинарно производство. 

Младият любовник Симеон пък бил защитник във общинския футболен клуб "Несебър". Слуховете го свързвали с несебърския наркобос Димитър Желязков-Очите, пише бургаският сайт Бесове. Бащата на Симеон бил моряк и така му осигурявал охолния живот и хубавото Ауди Q7.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10543 |17.08.2012 Таки: В България ще ме убие полицай . 9| 5815 |03.08.2012 19 години затвор за шофьора, убил Ангел в Катуница . 112| 19406 |20.06.2012 Оправдаха напълно Мария Мургина . 12| 7688 |10.05.2012 МВР закопча и Хамстера заради атентат срещу висш полицай

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads