Реклама / Ads
0| 9120 |19.06.2017 НОВИНИ

Полицаят, срещу когото организираха убийство: Майката на детето ми го изведе незаконно

.
Николай Каланов
През 2013 г. синът ми Атила беше изведен незаконно от България. Загубих контакт с майка му и него. Тогава детето беше на 7 г. Не съм давал разрешение за неговото извеждане. Бяха уведомени всички ГКПП -та. Предполагам, че е бил изведен в багажник на автомобил. Това разказа Николай Карбанов по БиАйТи в „Честно казано“ с Люба Кулезич.
 

С майката на детето не сме имали брак. С нея се запознахме на работата ми. След 6 месеца, през април 2014 г. ме уведомиха, че детето е в страна на ЕС -Холандия. Твърде късно разбрах, че майка му има психични проблеми. Нейните адвокати твърдяха, че тя е в България. Когато се установи, че е в Холандия  веднага подадох молба в нашето министерство  на правосъдието и започна ходене по мъките. Холандският орган 8 месеца не отговаряше и не даде някакъв ход.

 

През октомври 2014 г. започна делото в Хага в рамките на няколко месеца. Ходех периодично. На 18 март 2015 г. съдът излезе със странно решение, че отказва да върне Атила в България, понеже не е получил уверение, че имаме адекватна система за закрила на детето. Това не е така. Централният орган изпрати писмо, в което обясни какъв е законът у нас. Ответник по делото беше Веселина Георгиева-майката на детето.  Охраната в съда беше унизителна към  мен. С присмех се отнасяха към мен. Поведение, което не съм очаквал от държава, член на ЕС .

 

Срещу мен е имало подготовка за опит за убийство. Докато водех дело в Холандия, водех дело и тук.  Спечелих делото. Съдът в Хага остави врата, че ще бъде така, както се произнесе българският съд. Докато водех дела, ме извикаха и ме предупредиха, че срещу мен се готви убийство. Скриха ме, но не мога да отговоря къде. Приятелката  на Веселина – Дора Кондакова  е съучастник в убийството.  Тя също е бивш полицай. Сега детето е при Дора. Веселина беше задържана на 28 декември на летището. На 30 декември беше гледана мярката й. Съдът я пусна с подписка. На 3 януари е катастрофирала и е изпаднала в кома. На 7-и е починала. Пътувала е с още двама човека. Никога не съм искал смъртта й. Човекът, който е шофирал, е загубил контрол. Ударили са се в кола със семейство и дете.

 

Четете ТУК за това, как жената на полицая  е  организирала  убийството му. Още на 30 декември 2015 година Фрог едиствено разказа за случая. Тук разказахме и за последвалата катастрофа, смъртта и слуховете.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6163 |11.06.2017 Московски: Нямаме сантимент да покриваме когото и да е . 1| 4819 |21.02.2017 Байрям, когото МЗ спря от лечение в Германия, се влошава . 0| 6101 |28.06.2016 Прокуратурата: Полицаят, застрелял мигрант, е невинен . 31| 6839 |15.06.2016 Проф. Герджиков: Президент ще бъде този, когото Борисов посочи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads