Реклама / Ads
8| 12667 |02.05.2017 НОВИНИ

Посланик Гърков за Фрог: 8,5 млрд. минус е убийственият ни баланс в бюджета на ЕС

.
Досега, според непредубедени експерти, от „Божията дар” - кохезионните фондове – са постъпили 16,5 милиарда лева, а България е допринесла в бюджета на Европейския съюз с 25 млрд. лева. Къде е Киро на кирия ? - биха се запитали поне етническите ни предшественици.
 
Но нима само убийственият отрицателен баланс от 8,5 млрд. лева е цената на нео-„цивилизационния ни избор”(Петър Стоянов) ? Това пише за Фрог нюз посланик Огнян Гърков.

Психолози твърдят, че нерядко браковете по сметка са по-устойчиви от тези по любов. Всъщност преди двадесетина години бе налице съвпадане на интересите на глобалната олигархия, в т.ч. на европейския й клон, и на родната управляваща клика от кандидат-олигарси - присвоители и разностранни агенти на новите чужди влияния. Те бяха омаяни от „перспективите”: еврослужбици с евроведомости за отличили се пред Брюксел, Берлин, Вашингтон и под. евро-глобални подстолици чиновници-патриции + еврофондове (за бизнес плебса) и небезкористно спомоществователство за ликвидиране на индустрията и селското стопанство, и закриване на стотици хиляди работни места, каквито да бъдат потърсени в чужбина – от безправните илоти (главно митингаджии и протестери). И без допитване на референдум, въпреки преобладаващо позитивните настроения за външнополитическа преориентация от съветския евроазиатизъм. Въпреки че надеждите тогава опростенчески се свързваха с НАТО - да ни охранява, вместо Варшавския договор, а ЕС да ни научи на ред, икономика, на капиталистическо производство и обществени отношения, обяснява посланикът.

Премълчавам кастрираното ни образование и бизнес-здравеопазването. Също - за натрапените търговски вериги, смазали кварталните бакалнички и превърнали ни в битпазар за пласмент на най-нискокачествени хранителни ментета и ГМО-помии, на безвкусни плодове и зеленчуци на западноевропейски цени; за строшени автомобилни таратайки 2-ра, 3-та и т.н. употреба. И „отскока” ни от 27/33-то до към 80-то място по социален индекс в света. В условията на глобалната инфо-война, разбира се!, казва още д-р Гърков.

Цялата статия на Огнян Гърков,л.д.р. посланик, чете в рубриката "Актуално".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5920 |28.04.2017 Съдия пред Фрог: Усещането ми за кауза започна да се топи, бита карта съм . 2| 4346 |28.04.2017 Георги Димов: Скоро ще има промени за турския посланик у нас . 9| 11334 |27.04.2017 Д. Божилов за Фрог: Порожанов има пръст във фалирането на КТБ . 1| 6320 |27.04.2017 Само във Фрог: ДАНС изгони ходжа, защото не си платил бензина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads